Komentari

  • Bosko

    16. jul 2020 | 02:34

    Imam utisak da o nama, gradjanima Sapca, u sustini niko ne brine.Prepusteni smo politickim prepucavanjima i podelama, gde lokalna vlast tvrdi da je sve pod kontrolom. Da li je? Na 55000 stanovnika imamo 1000 zarazenih i broj stalno raste. Lokani mediji hvale lokanu vlast za preduzete mere, a u drugim se ovako pojavi neki clanak. Izvestaji televizija za druge gradove gde je daleko manje zarazenih su mnogo opsirniji. Kome verovati? Je l’ pod kontrolom ili nije? Dokle politicka prepucavanja?Znaci li ovaj grad i njegovi stanovnici nekome na republickom nivou?

    • 16. jul 2020 | 08:55

      FANTOM

      @Bosko

      Ovde nije reč o politici. Istina je da je u Šapcu sve podređeno borbi protiv virusa i da nije niti može biti nešto sjajno dok virus hara. I u mojoj opštini Vladimirci ima zaraženih koji rade u Jazakiju a i prvi smrtni slučaj u Šabačkoj bolnici je iz ove opštine. E moji Šapčani i Vladimirčani, mnogo ste se opustili. Pa ja već dva puta odlažem svadbu svom sinu da se ne desi proširenje zaraze a vi ovih dana u restoranima poput Domovine i Radovanja organizujete proslave punoletstva sa 300—400 gostiju. E nek vam je na zdravlje i nemate pravo da bilo koga optužujete i kritikujete no samo sebe i glupe poteze. Nek ste mi živi i zdravi ALI tu se i kovid—19 za vaše zdravlje pita.

  • ŠAPČANKA

    15. jul 2020 | 23:53

    SAD I FIRME I RADNICI SE BUNE RAFI UVOĐENJS VANREDNO STANJE I POLICIJSKI ČAS EE ŠAPČANI PA NEJDE POSAO I KORONA BIRAJTE!!!!!!!!!!👀👁️🗨️💤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA