Produžena pravila za odlazak na bazen u Novom Sadu: Moguće je samo pod ovim uslovima

Maske su obavezne sve do momenta ulaska u bazen

  • 1
Razmak, odstojanje, discanca, bazen, koronavirus Foto: Tanjug/AP

S obzirom na to da je epidemiološka situacija u Novom Sadu i dalje nestabilna, Gradski štab za vanredne situacije je na današnjoj sednici doneo odluku da se, od 1. do 7. avgusta 2020. godine, produžavaju sve do sada donete mere, a produžava se i zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara, kao i zabrana organizovanja svečanosti, sportskih i drugih zabavnih manifestacija na teritoriji Grada Novog Sada.

Dozvoljava se rad bazena na otvorenom Sportskog centra "Sajmište" i bazena "Slana bara" u cilju održavanja kontinuiteta u treniranju plivača i vaterpolista.

Uslov za korišćenje bazena za trening jeste ograničen broj plivača i prisustvo samo jednog trenera, a sportisti moraju da budu unapred prijavljeni. Takođe, obavezno je održavanje fizičke distance od najmanje 2 metra, a to važi i tokom treninga u vodi.

Pre ulaska u kompleks bazena proverava se telesna temperatura, a plivači moraju da prođu dezobarijere. U holu ispred bazena nije dozvoljeno zadržavanje.

Maske su obavezne sve do momenta ulaska u bazen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. jul 2020 | 17:53

    Ali zato aqua-park u Jagodini radi bez prestanka i maski, ovde je bitniji profit od zdravlja, a svi o tome cute...valjda je to domacinski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA