NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 5. avgust 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

 • Mikii

  Sve politicare Pojedinacno od 95 pa do 2020 god .Procesirati ovako: 1.Sta od imovine imase tada pa do ove godine ! 2. Poreklo sve imovine na sto 3 .Sta su prijavili za porez i koliko !? Ako se to u najjkracem roku Ne Uradi Nama je Pocetak Kraja Blizu ili Bolje Receno KONACAN KRAJ !? SAMO TAKO SVE MANJA SRBIJA M O Z E i M O R A da rascisti sa nagomilanim PROBLEMOMA !? E MOJ NARODE !?

 • Niko

  Zasto menjati tim koji divno rade? Predsednica Vlade zasluzuje da bude jos 2 mandata. O g. Zorani ne zelim da diskuttujem.

 • Giba

  Sa Hrvatima samo kineski zid. Gore nacije nema.

 • nikolas

  NIKAD SE SRBI U NDH NECE OPORAVITI OD ,OLUJE, JOSKINOG GENERALA TUDJMANA A SRBIJA OD LJUBICICE BELE I OZNASA -CRVENE BURZOAZIJE!!!!

 • Boža zemunac

  Greška. Nećemo ni oprostiti, ni zaboraviti.

 • ČEKAM

  GDE JE TO NEVREME?OVA VRUĆINA NEGATIVNO UTIČE NA LJUDE.

 • NS

  Teska su ovo vremena. Jedni oplakuju nesrecu svoga naroda, drugi se raduju i slave jer su uspeli da učine toliku nesrecu. Zalosna radost nad nesrecom. Neko ce zbog toga ispastati jednog dana ni kriv ni duzan, isto kao sto su bili neduzni oni u oluji, ali greh je greh i mora da se plati, pa makar to placali i neduzni. Ti sto slave ubijanje mogu li da pucaju u Korenu, a korona ce biti ko zna koliko. Mogu li sebe zastititi i koronu usmeriti na Srbe. To je vec nemoguce. Da je pameti, kao sto nije, na ovim prostorima bi svako dete bezbrizno rastlo i zivelo. Nazalost, deca ne donose odluke nego pojedinci, koji svoju decu sklanjaju na sigurno, a tudju truju mrznjom i vode na stranputicu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima