Tiodorović: Nepovoljna situacija u 2 grada, dobar deo van kontrole. Leče se u privatnim ambulantama

Prof. dr Branislav Tiodorović je objasnio da je situacija van kontrole jer se nema potpuni uvid o obolelim i zaraženim među stanovništvom, pošto se često leče u privatnim ambulantama

Komentari

 • Mic

  Ponovlja se situacija kao u Pazaru. Nece u bolnicu, cekaju zadnji trenutak, pa kada situacija izmakne kontroli, pomagaj drzavo i drzava kriva. Muslimani, po Kuranu,treba da umru u krugu porodice. A u covid bolnicama nema posete.

 • SrBiN

  Daj Bože da sve bude uredu. Narod je dosta propatio u ovoj godini i red je da ovaj virus prođe!

 • Otvoreno Pismo Poznatim Ličnostima

  Vidim Goca Tržan se žali da zbog ovog virusa nema para. Gospođa Goca ako je u besparici može slobodno da pita nekog seljaka da je zaposli u njivi.. imala bi svakog meseca platu oko 500€. I zamolio bi je da ne kmeči.. jer kad smo mi molili i kmečali za posao ona i njeni slični su se razbacivali sa parama i išli su na razne destinacije koje nisu baš jeftine. Draga Goco da li sada vidiš kako je nama običnim smrtnicima? Naravno sad vidiš kad si u krizi do guše, a posle ćeš nas zaboraviti kad ti bude lakše. Ne žalim vas uopšte. Žao mi je samo ove ljude koji se muče po bolnicama i bore za dah, žao mi je obične smrtnike koji će se posle ovog virusa boriti za koru hleba koja će se sa teškom mukom zaraditi. Žao mi je nedužne dece koja su izgubila bitku za život zbog ovog opakog virusa, a vas mi nije žao. Dok ste imali para brisali ste sa njima i po glavi! Žao mi je samo ljude koji se bore za život i članove kriznog štaba koji se trude da nam što više pomognu kao i lekare koji leče pacijente i ne viđaju svoju porodicu već mesecima. Krvav je to zarađeni novac! Pozdrav!

  • 😎

   @Otvoreno Pismo Poznatim Ličnostima

   A da nisi ti druže ušao u pogrešan voz? Prvo ovo je priča o drugoj temi, a drugo na besparicu se žalila Ivana Peters.

  • Др

   @Otvoreno Pismo Poznatim Ličnostima

   Какве ово везе има за професоровом изјавом!??!?!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima