≫ 

Ukrao novac od bolesnog deteta u Čačku, a sada se kaje

Za njihovu krađu nadležna je policija. A svi smo mi nadležni za to da dokažemo da oni koji su stavili ruku u kutiju nisu lice Srbije

  • 4

Poniženost, ukaljanost, ali i bes osetili su juče stanovnici Čačka, ali i cele Srbije nakon što je snimak na kome dvojica Čačana pljačkaju kutiju sa prilozima za bolesno dete, obišao zemlju.

Jedan od njih se pokajao zbog svog greha. Bio je, kaže, pijan...

- Popio je rakiju, bio je pijan, i kaje se za ono što je juče uradio. Da mu oprostimo kao ljudi, budemo jaki i veliki i da se nikome ne svetimo - kazao je humanista Vlade Dragić umesto dotičnog, jer ovaj nije želeo pred kameru.

U prilog su stavili i upalatnicu od 5.000 dinara nameljenu za dečaka (2) koji boluje od cerebralne paralize, ne govori, ne puzi, ne hoda...

Vlade Dragić, poznat po svojim dobrim delima, pozvao je nas je na praštanje i humanost. I verovatno je u pravu. Tako da, umesto što osuđujemo druge, pokažimo kakvi mi zaista jesmo.

Pošaljimo poruku na 3030 i ukucajmo broj 813!

I pomozimo lečenju malenog Miloša Zarića, koji je prve dane svog života proveo na reanimaciji i respiratoru, i kome je u drugoj godini postavljena je dijagnoza cerebralna paraliza.

Miloš još uvek ne sedi samostalno, ne puzi, ne hoda i ne govori. On je veselo i nasmejano dete, voli da se mazi i igra sa drugom decom.

Miloš Zarić Pomozimo Milošu Zariću! Samo tako ćemo dokazati da je Srbija bolja od one dvojice sa snimka! Pošaljite 813 na 3030 / Foto: Budi human

Pomozimo mu da jednog dana stane na svoje noge, napravi prve korake i da ima detinjstvo kao sva druga deca. Pomozimo mu da bolnicu zameni igralištem.

Da bi to uspeo potrebni su mu svakodnevni fizioterapeutski tretmani, banjsko lečenje, ortopedska pomagala, kao i rad sa logopedom i defektologom duži vremenski period. Kako svi tretmani iziskuju mnogo novca, potrebna mu je i novčana podrška u njegovoj velikoj borbi.

Za Miloševu lepšu budućnost! Budimo humani!

Pomozimo Milošu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 813 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human813 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069925-85

Uplatom na devizni račun: 160600000006994040

IBAN: RS35160600000006994040

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    5. avgust 2020 | 23:25

    E sad si zasro motku pa hoces oprost, nema toga sinko zivi sad stim.

  • Ja

    5. avgust 2020 | 20:13

    Ne znam kome da oprostim, dzoniju ili goksiju!?!?!?

  • ČAČANIN

    6. avgust 2020 | 15:31

    Isto bi ti to opet uradio da ti je sad prošlo.Nego ti sad opstanak daljeg boravka u Čačku u pitanju pa ti zent.Pa si još goru stvar uradio-cviliš i moliš i druge šalješ da traže oprost.Joj CRVE obični.Pa skupi heabrosti pa sa stolicom na Trg i slikom malog Miloša da piše ispod ja sam uzeo novac od ovog deteta za lečenje-tražim oprost-Tako uradi junače-Pa sedi sve dok se narod ne sažali i kaže dosta je ajde idi kući svojoj.Al za to ti je stce ko u pauka-Zbog Žene i Dece bi trebao a ti kako hoćeš.Ali moj ti je predlog menjaj ime i grad jer ovde nam nisi potreban i osta CRV do kraj u ovom gradu-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA