Komentari

 • Zorana

  Jako sam tuzna.Doktor Zugic je pre svega bio dobar covek.Znao je da saslusa pacijenta i da mu da savet.Otisao je veliki covek,a pre svega covek koji je voleo zivotinje,posebno macke.Pocivajte u miru Doktore Zugicu.Saucesce porodici.Znam da je sada na boljem mestu.

 • Сања

  Говорим у име своје старе мајке која се лечила код поштованог доктора Жугића. Наиме, мама је увек говорила да ју је др ословљавао са "Мајка", а она се осећала као да је лечи син рођени. Причала је о његовој организованости, вредноћи, посвећености, стручности. Једноставно речено, отишао је изузетан доктор и велики човек. Саучешће породици.

 • Prof dr Ivana Nedeljković

  Poštovani, ne mogu da pristanem na ovakav hladam tekst o Vladi Žugiću. Malo je reći kredibilan...otisao je andjeo ...prijatelj...čovek koji je lečio pola Srbije ...koji nikada nikog nije vratio. Čovek koji je učio armiju studenata. Posle koga generacijama iza nas nema nikog ko će biti bar senka tog andjela.

 • Luka

  Šta je ovim ljudima? Na ovaj tekst o divnom Dr. Žugiću, toliko negativnih komentara. Možda, nadam se, nisu naučili kako se nešto odobrava ili ne. Putuj s mirom, dobri čoveče.

 • JS

  Strašno. Kako opisati čoveka? Blag, nasmejan, pun pravih sveta, pun optimizma i znanja. Poštovanja prema pacijentu, kolegama, osoblju. Uvek da pravi savet, lek. Poštuje sagovornika. I odjednom, ode. Ostavi nas, koji smo ga voleli i poštovali, da ga se zauvek sećamo sa osmehom, onakvog kako je plenio. Iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima