• 0

Za dodatni osećaj sigurnosti u vašem domu

Osećaj sigurnosti koji imamo u sopstvenom domu je neprocenljiv, a stan ili kuća su bez sumnje najvrednija imovina, za čije opremanje i kupovinu je potrebno uložiti ogromnu količinu novca i truda

  • 0
AMSO

Foto: Promo

Činjenica je da se nezgode dešavaju i nemoguće ih je predvideti. Razmislite, da li ste spremni da sve troškove eventualno nastale štete snosite sami? U takvim situacijama, mi vam možemo pomoći.

AMS Osiguranje više od 20 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. U skladu sa navedenim, u svojoj ponudi nudimo usluge osiguranja imovine, koje štite od nastanka štete vašu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Osiguranje domaćinstva je jedno od najčešće zaključivanih vrsta osiguranja imovine. Kupovinom ove polise, obezbedili ste vaš dom, stvari i dragocenosti u njemu od brojnih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Požar, vremenske nepogode, izliv vode iz instalacija, provalne krađe, samo su neke od nezgoda koje mogu ugroziti ono u šta ste godinama ulagali. Zato uložite u svoju sigurnost i uz AMS Osiguranje brinite o svom budžetu.

Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate. Podsećamo vas da u AMS Osiguranju imate mogućnost da ostvarite dodatne uštede na celokupnu premiju osiguranja domaćinstva od 10 %, ukoliko uz polisu osiguranja odaberete da obezbedite i stvari u vašoj kući ili stanu.

AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija pozovite nas na broj 0800-009-009, posetite sajt www.ams.co.rs. ili jednostavno dođite lično u Ruzveltovu br. 16, Beograd.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima