≫ 

Trener FK Jagodina kog je udario grom, u bolnicu primljen klinički mrtav: Stefan je sada u šok sobi

Stefan Pavlović se nalazi na intenzivnoj nezi a lekari mu se bore za život

  • 12
Trener, Jagodina, Grom, Stefan Pavlovic Foto: Pixabay, Facebook/Stefan Pavlovic

Trener mlađih kategorija fudbalskog kluba Jagodina Stefan Pavlović, koga je u utorak na terenu za vreme treninga udario grom, nalazi se intenzivnoj nezi u šok sobi Opšte bolnice u Jagodini.

Kako je rečeno Tanjugu u ovoj ustanovi, lekari se bore za njegov život.

Doktor koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Tanjug da je Pavlović bio klinički mrtav kad su ga dovezli, a da lekari i medicinsko osoblje čine sve što mogu da ga spasu.

Pavloviću je prva lekarska pomoć ukazana na terenu oko 19 sati, odakle je prevezen u bolnicu. Od mladih igrača koji su trenirali u tom trenutku niko nije povređen.

Kako je za Novosti rekao trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović, nije bilo grmljavine ni nevremena dok su bili na terenu.

- Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana koji je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali.

Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet, šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu - ispričao je Jović.

Video: Jako nevreme pogodilo je Srbiju: Ovako izgleda put od Niša do Leskovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    19. avgust 2020 | 02:19

    Ja zivim blizu stadiona .U Jagodini je bilo lepo vreme,negde oko 4 sata pocelo je da se oblaci,kisca je pocela oko 5 sati jako kratko.NIsam siguran ali oko 6 i nesto se cuo samo jedan jak udarac groma bas je bilo cudno ,nakon par minuta sam cuo sirene po gradu i to je sve.nPosle toga nije ni kisa vise padala niti je grmelo ! NADAM SE DA CE MOMAK DA PREZIVI ,Molimo se svi za njega ! pozdrav

  • . Kda

    18. avgust 2020 | 23:15

    Zasto se trenira sa djecom od 9 godina na nevremenu?

  • .

    19. avgust 2020 | 00:07

    Dace Bog,na Preobrazenje da se trener probudi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA