≫ 

3 mladića nestala bez traga: Milanovi najbliži strahuju od crne vesti, Nikolu i Strahinju još traže

Agonija porodica nestalih traje, pomozite da nađu svoje najbliže

  • 9
Nestali - Strahinja Beloševac, Miloš Mišković, Nikola Mitić Foto: nestalisrbija.rs

U njihovim domovima svetla se kasno gase. Telefoni ukućana uvek su dostupni, a pogledi uprti u njih. Njihove sobe još čekaju da se oni u njih vrate, a stvari stoje netaknute u ormaru. Teško je zamisliti kako izgleda život porodice koja ne zna kakva je sudbina zadesila njihovog člana.

Na spisku nestalih u Srbiji nalaze se i tri mladića - Strahinja Beloševac (31), Nikola Mitić (33) i Milan Mišković (24). Sva trojica nestala su bez ikakvog traga i bez reči, ali za Milana porodica strahuje da je stradao u reci.

Nestali momci Milan Mišković, Foto: Nestali Srbija

Milanova porodica ne može da zapali sveću. On se od 16. marta vodi kao nestao, ali poslednji put viđen je na sredini reke, njegov čamac pronađen je prazan, a telo njegovog druga koji je plovio sa njim isplivalo je u aprilu.

Porodica mesecima strahuje od najcrnje vesti.

Prava misterija, međutim, nestanak je Strahinje i Nikole. Oni su jednostavno otišli od kuće i nikada se nisu vratili - telefoni su im se ubrzo isključili, a porodice uzalud pokušavaju da pronađu bilo kakav trag.

Strahinja Belosevac Strahinja Beloševac, Foto: nestalisrbija.rs

Strahinja Beloševac nestao je u Aranđelovcu. Ovaj momak visok 184 centimetara i težak 80 kilograma nestao je još 12. jula rano ujutro. Devojci sa kojom živi rekao je da ide da kupi cigare i ništa nije slutilo da će se njegov odlazak pretvoriti u pravu agoniju.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - priča Jelena i dodaje da Strahinja nije poneo ništa sa sobom, samo telefon.

Ona je posle nekog vremena videla da u kući nedostaje jedan stariji ranac, ali, kako kaže, on ga nije poneo sa sobom, već ga je možda sklonio tokom noći.

Devojka je rekla i da su prošli kroz težak period, jer je nedavno u osmom mesecu trudnoće izgubila bebu, ali da su prevazišli depresiju.

Međutim, njegov otac prisetio se i da je momak pre pet-šest godina pokušao sebi da oduzme život, ali ga je u tome sprečio. Sada ništa nije ukazivalo na takve namere...

Nikola Mitić Nikola Mitić, Foto: Nestali Srbija

Nikola Mitić, momak visok 180 centimetara i težak 90 kilograma takođe je nestao u gradu, bez traga i bez reči - on je krenuo da se nađe sa sestrom, ali se tamo nije pojavio, a njegov telefon postao je nedostupan.

On je nestao u Beogradu, a potraga traje već danima (poslednji put viđen je 10. avgusta).

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распучин

    23. avgust 2020 | 23:30

    Да ли још некоме ови момци личе као да су браћа?

  • Biljka

    23. avgust 2020 | 22:55

    Boze, sta je ovo, deca nam masovno nestaju i gubi im se svaki trag

  • Mery.Loo

    24. avgust 2020 | 07:43

    Baš fini momci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA