Pokvaren "korona koncert" u diskoteci u Požarevcu: Policija i inspekcija vanredno upale u lokal

U nedelju rano ujutro, oko 1 sat iza ponoći u diskoteku su upali sanitarni inspektori i policija, nisu se pošptovale preventivne mere

  • 51
Klub, žurka Foto-ilustracija: Shutterstock

Nezvani gosti ušli su u noći između subote i nedelju, 29. i 30. avgusta u jednu diskoteku u Požarevcu (ime poznato redakciji) i pokvarili provod tokom koncerta koji je bio u toku te večeri. Ništa od toga ne bi bilo da su se poštovale mere u borbi protiv korone, ali pošto nisu, kako saznajemo, protiv pravnog i odgovornog lica biće podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Prema našim saznanjima, u toj diskoteci je oko 1.15 sati, 30. avgusta, sanitarna inspekcija uz asistenciju policije izvršila vanredni inspekcijski nadzor.

- Utvrđeno je da nisu sprovedene protiepidemijske mere za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, te će se protiv pravnog i odgovornog lica biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - saznajemo u Ministarstvu zdravlja.

Inače, kao što smo već objavili, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera kafićima, restoranima... u toku jula i avgusta meseca sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja u saradnji sa drugim inspekcijama, podnela je 105 prekršajnih prijava, a iskontrolisano je 6.648 objekata.

Oni su iskontrolisali ukupno 6.648 restorana, kafića...  Od tog broja, u zajedničkim akcijama sa drugim inpekcijama iskontrolisano je 1.494 objekata.

U julu je iskontrolisano 3.142, a u avgustu 3.506 objekata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    1. septembar 2020 | 21:05

    Ovi korona panicari sto pisu osudjujuce komentare protiv organizatora neka se smire i opuste! Niko nece umreti zato sto je bio na taj party ili koncert na kraj krajeva niko vas ne tera na takva mesta da idete zato pustite te koji su se usudili da odu i nemojte sad vi da predlazete sta sa njima treba da se radi ima ko je ta to zaduzen. Predlažem vam samo da stavite prst na celo i upitate se koliko licno ljudi znate da du od korone oboleli a kamoli preminuli! Zar niste do sada shvatili???

  • 🙏🙏🙏

    1. septembar 2020 | 21:35

    Sramna je ta neodgovornost!!!!!

  • Nejm

    1. septembar 2020 | 20:52

    Madona verovatno, Lukas bio gost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA