Sleteli s puta, pa celu noć proveli zaglavljeni u kolima: Teška saobraćajka kod Kuršumlije

Dva mladića su zadobili teške telesne povrede

  • 0
Saobraćajna nesreća, hitna pomoć, automobil Foto-ilustracija: Shutterstock

Dve osobe G.R. i M. P. iz Kuršumlije su nakon saobraćajne nezgode, koja se tokom noći desila u kuršumlijskom selu Barlovo, čitavu noć sa povredama provele u vozilu, a rano ujutru primetili su ih drvari.

Nakon saniranja povreda prebačeni su na dalju dijagnostiku u prokupačkoj bolnici, koja je u toku.

Prema prvim informacijama, vozilo u kojem su bili kretalo se ka Prokuplju i za sada iz nepoznatih razloga, sletelo je sa puta. To se desilo noćas oko ponoći.

- Tek oko šest časova jutros primljen je poziv i ekipa Hitne pomoći je odmah izašla na teren. Jedno lice bilo je van vozila, a drugo u njemu. Obojica su imali vidljive povrede - potvrđeno je u kuršumlijskom Domu zdravlja.

Jedan od mladića, odnosno vozač je rekao da misli da je dugo bio u nesvesti i da ga je probudilo jaukanje saputnika, koji je usled udarca ispao iz automobila i pronađen je kraj vozila u travi. Obojica za sada imaju kako kažu, problem sa sećanjem, a prema prvim nalazima, zadobili su teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA