≫ 

Nastava na fakultetima po kombinovanom modelu: Bez smanjenja bodova za upis na budžet, ima izuzetaka

 ≫ 

Uslov za upis na budžet ostaće nepromenjen- 48 ESPB bodova

Komentari

  • ...

    9. septembar 2020 | 18:37

    Sram vas bilo,imali smo rok za rokom bez pauze duze od 5 dana izmedju,da li moze ispit od 500 strana da se spremi za 5 dana kolika je pauza bila izmedju rokova? Da ne govorimo o fakultetima na kojima su neophodne vezbe za razumevanje gradiva i za polaganje ispita i o dodatnom roku zbog korone koji je bio obecan a na kraju smo ostali i bez njega.

    • 9. septembar 2020 | 18:46

      Milan

      @...

      Tako je!!! Rokovi teži nego ikada, ispiti zgurani u par dana svi, iživljavanje i profesora a i nadležnih institucija. Svuda u svetu se u ovakvim situacijama maksimalno olakšavaju ispiti, spuštaju se bar malo kriterijumi, uslovi za narednu godinu itd, samo u Srbiji ništa.

  • Mina

    9. septembar 2020 | 18:13

    Sramota, sramota i sramota!!!! Sve vas sram bilo koji se uticali na ovu odluku, studenti 80% fakulteta nisu imali NIKAKAV vid nastave. Semestar je prekinut na samom pocetku, i to ne krivicom studenata. Sta je sa tehnickim fakultetima? Kako da ljudi shvate zadatke iz matematike, elektrotehnike, fizike, statistike? Iz vecine predmeta smo morali da uzimamo i placamo privatne casove zbog lenjosti ili lose organizacije profesora. Prodajete price o nekim olaksicama za studente, ne mozete nista da sprovedete u delo, te nemoguce smanjiti skolarine, te nemoguce smanjiti broj bodova za uslov za budzet. Posle se pitajte zasto mladi odlaze u inostranstvo da zavrsavaju skole, SRAM VAS BILO!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA