≫ 

Krenuli na put, pa propali autobusom kroz asfalt: Nezgoda na tek asfaltiranoj raskrsnici u Vranju

Ovu raskrsnicu su putari juče asfaltirali, ali je noćas ponovo pukla vodovodna cev

  • 2
Autobus Vranje Foto: SMS dn017/Miloš Ristić

Putnici koji su se nalazili u jednom vranjanskom autobusu jutros nisu imali sreće - autobus je nasred puta jednim točkom propao u rupu i tu ostao zaglavljen.

Kako piše SMS dn017, nezgoda se desila na raskrsnici kod Autobuske stanice, inače glavnom saobraćajnom čvorištu u gradu.

Ovu raskrsnicu su putari juče asfaltirali, ali je noćas ponovo pukla vodovodna cev, što je očigledno izazvalo nalegnuće zemlje pa je zadnji deo autobusa lokalnog prevoznika propao u ogromnu rupu na putu.

Autobus Vranje Foto: SMS dn017/Miloš Ristić

Navodi se u da su jedan kombi i jedan "audi" naleteli na ogromnu rupu i slomili trapove.

Kako su kazali u vranjskom vodovodu, u jutarnjim satima došlo je do pucanja salonitne cevi na magistralnom cevovodu na raskrsnici ulica Kralja Stefana Prvovenčanog i Bulevara AVNOJ-a kod glavne autobuske stanice

- Obaveštavamo građane, da se zbog radova na sanaciji havarije očekuju povremeni zastoji u vodosnabdevanju u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog na višim spratovima stambenih zgrada i u naselju "Viktor Bubanj". Saobraćaj će na raskrsnici biti otežan, sa povremenim zastojima - navodi se u saopšenju koje prenosi vranjenews.

Video: Udes na mostu Duga u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA