Krizni štab 2 odluke ostavio po strani: Pričaće o njima na sledećoj sednici, otkrivamo o čemu je reč

U petak, u 18 sati, počinje nadzor nad svim našim građanima koji se vraćaju sa letovanja

  • 5
Krizni štab

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Krizni štab za borbu protiv korona virusa na jutrošnjoj sednici nije doneo odluku o početku rada Beogradskog sajma, ali ni o tome da se ugostiteljima dozvole muzičke manifestacije, kaže za Telegraf.rs prof. dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član štaba.

Iako se očekivalo da se na današnjoj sednici da dozvola sajmu da počne sa radom, to je ipak ostavljeno za narednu.

Prof. dr Tiodorović kaže da će se o tome, verovatno, razgovarati na sledećoj sednici.

- Sajam bi prvu izložbenu manifestaciju trebalo da ima 6. oktobra, tako da imamo vremena da i o tome donesemo odluku. Što se tiče manifestacija koje ugostitelji traži, ni tu se ništa nije promenilo, važe ista pravila do daljnjeg. Moramo da sačekamo da se malo situacija smiri zbog zemalja u okruženju - rekao je on.

Na današnjoj sednici, kao što smo već objavili, doneta je odluka da je od petka, od 18 sati, uveden nadzor nad svim našim građanima koji se vraćaju sa letovanja iz Crne Gore, BiH i Hrvatske, ali i drugih zemalja u kojim raste broj zaraćenih korona virusom.

Svi oni će morati, u roku od 24 sata, da se jave u kovid ambulantu, a kako će izgledati kompletna procedura možete u OVOM tekstu pročitati.

Video: Kisić: Od petka u 18h nadzor svih koji se vraćaju u zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zinedine

    14. septembar 2020 | 12:51

    Pa jel zbog vas treba da odem iz Srbije? 100 kolena su mi unazad svi ovde. Deca su mi ovde rodjena. Osiromasili ste me skroz, samo korona pa korona. Pustite nas da radimo bre, dokle vise ? Samo mere, samo ogranicenja, dokle vise !??

  • Srbija ❤

    14. septembar 2020 | 12:51

    I zena i ja smo u ugostiteljstvu (proslave). Dok se krizni stab igra bogova..Svaki mesec smo sve zaduzeniji, racune kasnimo. Dvoje dece, skolarci , strasno. Pomalo gladuju. Ne daj boze nikom nikad...

  • Maka

    14. septembar 2020 | 12:51

    Hahahah oni kao nesto vecaju a stigne papir od Szo procitaju ,legnu im pare i ovi ih pohvale kako se bore protiv smrtonosnog virusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA