≫ 

Letnji septembarski dan je pred nama, a poznato je i kada će pasti kiša

Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 30 do 33 stepena

  • 0
Novi SAD, panorama, centar grada,  PETROVARADIN lepo vreme suncano suncan dan

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo, ponegde uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren jugoistčni vetar, u košavskom poručju povremeno i jak.

Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 30 do 33 stepena.

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 32 stepena.

U Srbiji sutra pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 29 do 33 stepena.

Prekosutra toplo, ali uz povećanje oblačnosti. Posle podne na jugu i zapadu očekuju se kiša i pljuskovi sa grmljavinom, a tokom noći ponegde i u ostalim predelima Srbije.

Vreme

Printskrin: RHMZ

U petak promenljivo oblačno i svežije, uz jak severozapadni vetar. Uslova za kišu i pljuskove sa grmljavinom biće u južnim i centralnim predelima Srbije. Za vikend jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnos. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 32 stepena.

U četvrtak toplo, ali uz povećanje oblačnosti. U toku večeri i noći biće uslova za slabe padavine.

U petak promenljivo oblačno i svežije, uz jak severozapadni vetar. Za vikend jutro vedro i hladno, a tokom dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 27 stepeni.

Video: Jako nevreme pogodilo je Srbiju: Ovako izgleda put od Niša do Leskovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA