≫ 

Od sutra akcija pojačane kontrole saobraćaja: Policija će 7 dana posebno proveravati tri stvari

Vozači, oprez!

  • 77
Saobraćajna policija Foto: Marko Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 16. do 22. septembra 2020. godine sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na smanjenje saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica.

Ova međunarodna akcija pod nazivom „ROADPOL dani bezbednosti“ će početi sutra u svim država koje su članice organizacije ROADPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Pripadnici saobraćajne policije će tokom sprovođenja ove akcije poseban akcenat staviti na kontrolu brzine, alkoholisanosti, kao i kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa.

Takođe, organizacija ROADPOL pripremila je simbolične zakletve kojima se učesnici u saobraćaju obavezuju da će poštovati propise i time doprineti svojoj bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a pokrenuta je i interne stranica http://www.roadpolsafetydays.eu na kojoj se građani Evrope mogu bolje upoznati sa ciljem projekta.

Video: U patroli sa saobraćajnom policijom

(Telegrafr.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    15. septembar 2020 | 12:42

    Zar im to nije svakodnevna obaveza? Sav posao im se sveo na kontrolu brzine radarom, a to što nabudžene mašine sa prerađenim auspusima vršaljaju gradovima u kasnim satima da bude radni narod, ne spada u ove mere?

  • Luka

    15. septembar 2020 | 13:31

    Od sutra se puni budzet za rang rovere....

  • Neki Tamo

    15. septembar 2020 | 12:40

    Naravno da znamo da postoji rupa u budzetu koja se mora popuniti, isto tako postoji zacrtan broj kazni koje se moraju napisati za ovih 7 dana. Oprezno, jer ce za svaku sitnicu kaznjavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA