Sebičluk: Beograđanin u Šapcu parkirao "audi" na mestu za invalide i zauzeo još jedno

Bahati vozač se ni u jednom trenutku nije zapitao da li je nekom napravio problem

  • 9
Šabac parkiranje Bahato parkiranje u Šapcu Foto: Facebook/Šabačke Vesti

Bahato parkiranje širom Srbije postalo je svakodnevica i taman kad pomislimo da više ne može da nas šokira, pojavi se vozač koji dokaže suprotno. Naime, na parkingu u marketu u Šapcu jedan vozač parkirao je na mestu koje je namenjeno za osobe sa invaliditetom. Pored toga, stao je tako da je zauzeo dva mesta.

Kako se vidi na fotografiji koju su objavile Šabačke vesti, vozač koji je parkirao na mesto za osobe za invaliditetom pokazao je da je sebičan, bezosećajan, bezobziran...

Njemu je bilo najvažnije da ostavi svoj auto kako bi obavio posao zbog kog je došao. Nije se zapitao da li će zbog toga nekoj osobi sa invaliditetom da napravi problem. Osobi kojoj bi trebalo da pomogne...

A osobe sa invaliditetom veoma retko traže pomoć, jer uglavnom više misle o tuđim nego svojim potrebama.

Jedna od retkih stvari koje traže jeste da imaju parking mesta koja će moći samo oni da koriste.

Bahati vozač, pored toga što je ignorisao nacrtana kolica na mestu za parkiranje, "ostavio" je svoj auto tako da je zauzeo dva mesta.

Fotografija ovakvog parkiranja objavljena je na Fejsbuku i izazvala je lavinu komentara.

"Naopako, ovaj naš narod ne poštuje više nikoga, ccccccc, strašno", "Da li imamo pobednika dana...", "Koliko Šabac ima invalida, ali pritom ne mislim na osobe sa posebnim potrebama, niti osobe sa nekim telesnim nedostatkom, već na osobe sa manjkom mozga, koji ne mogu da ispoštuju nekoliko parking mesta obeleženih žutom bojom, i omoguće teško pokretnim licima lakši prilaz" - samo su neki od komentara. 

Video: Bahati vozač napravio haos na Terazijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA