≫ 

Zapaljena mačka u Čačku zapalila Srbiju: Radnici "Zoo higijene" otkrivaju da ovo nije jedini slučaj

Pre nekoliko meseci radnici ove službe pokupili su još jednu mačku kojoj je odsečena glava, a stradaju i druge životinje

  • 2
Mačka, spaljena mačka, Čačak Foto: Ozonpress

Nakon što su u petak ujutru radnici Zoo higijene dobili poziv od stanara u Bosanskoj ulici u naselju Alvadžinica u Čačku, da uklone uginulu životinju, zatekli su na licu mesta strašan prizor.

Ugljenisane ostatke mačke su prema predviđenim procedurama pokupili, mesto poprskali dezinfekcionim sredstvima i preneli u objekat gde se čuvaju ostaci životinja koje su uginule, a nalazile su se na javnim površinama kako bi se utvrdilo da nisu uginule od neke zarazne bolesti.

Međutim, ono što brine jeste da ovakvi slučajevi nisu usamljeni, jer su pre par meseci radnici ove službe sa Gradskog bedema pokupili još jednu mačku kojoj je odsečena glava, a stradaju i druge životinje.

- Prošle godine u naselju Ljubić kej pokupili smo oko desetak golubova koji su po svoj prilici bili otrovani, jer je utvrđeno da nisu bili zaraženi nekom bolešću. Preuzimali smo i životinje koje su uginule usled nebrige i nemara ljudi koji su trebali da brinu o njima - istakao je za RINU Aleksandar Maksimović, direktor JP "Zoo higijena" u Čačku.

Slučaj mladića koji su uhvatila mačku za nju privezali petarde koje su potom eksplodirale i tako izranjavljenu životinju stavili na rešetku od roštilja ispod koje su založili vatru, zgrozio je pre nekoliko dana Srbiju. Mačka je potom poluživa zapaljena i izgorela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARK0 100%

    30. septembar 2020 | 15:42

    U izvornom Srpskom odgoju to nebi bilo sanse da se moze desiti,ali u novom svetskom poredku demokratije i divljastva ,toliko prekomerne nekontrolisane slobode a odgoja slabog ,gde su citave porodice ruinirane nemozes nista ni dobro ocekivati,jer ZDRAVA VOCKA NERADJA NEZDRAV PLOD

  • ...

    30. septembar 2020 | 15:51

    Ma kakav bolestan um moras da imas da ovako ili bilo sta slicno uradis nekoj neduznoj zivotinji... Covecanstvo je otislo dodjavola...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA