≫ 

"Rakija, sekjuriti, Opšta bolnica Leskovac" Ovu sliku više nećemo viđati u holu zdravstvene ustanove

Data je naredba da se skine natpis sa uniformi obezbeđenja

  • 6
OB leskovac rakija Foto: Facebook/Савест Града Лесковца

"Rakija, sekjuriti, Opšta bolnica Leskovac" - ovo nije nikakva šala, već bukvalni redosled ispisa na prsluku radnika obezbeđenja koji se nalazi u holu bolnice. Doduše, piše i tačno ime rakije, kao i sajt na kome mogu da se vide proizvodi.

Ova fotografija objavljena je na fejsbuku (Savest grada Leskovca) uz opis "Nije normalno da radnici zdravstvene ustanove nose reklamu na svojim uniformama za alkoholna pića", kao i napomenu da se portirnica Leskovačke bolnice nalazi u neposrednoj blizini odeljenja za lečenje od alkoholizma.

Kako kažu građani Leskovca, ovi prsluci sa reklamom za rakiju na bolničkom obezbeđenju mogu se videti nekoliko godina unazad.

Ovim povodom kontaktirali smo i Opštu bolnicu Leskovac, a direktor ove ustanove kazao nam je da je zahvaljujući našem obraćanju primetio ovaj propust.

- Lično nisam primetio da se reklamira alkoholno piće i hvala Vam na upozorenju. Već sam dao naredbu da se skine natpis sa uniformi obezbeđenja. Inače, firma koja se spominje je bila sponzor uniformi za Službu obezbeđenja Opšte bolnice Leskovac, zbog toga se nalazi natpis njihove firme na prslucima. U Opštoj bolnici Leskovac ne postoji ni jedan natpis koji reklamira alkoholna pića, cigarete i slično. Još jednom se zahvaljujem na upozorenju - rekao je za Telegraf direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević.

Video: Brutalna tuča kupca i radnika obezbeđenja u tržnom centru u Kragujevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Totenn

    8. oktobar 2020 | 08:36

    Mora neko da primeti sa strane,pa da mu ukaže kao nije video eeehehe

  • Alex

    8. oktobar 2020 | 08:50

    Samo što mu je firma od nekog bliskog od koga je dobio vikendicu i auto.

  • 🍺🍺🍺

    8. oktobar 2020 | 09:39

    Ovo može samo u Srbiji😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA