≫ 

Suze majke nestalog dečaka iz Donjeg Dobrića: "Nigde ga nema, sve smo pretražili. Bio je vredan"

Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno

  • 4

Više od 20 sati, uključujući i jednu celu noć, traje potraga za dečakom D. N. (9) iz sela Donji Dobrić kod Loznice. Cela porodica, kao i meštani sela, ali i policija u aktivnoj su potrazi od trenutka kad je nestanak prijavljen.

Majka dečaka, Slađana, jedva je uspela da prozbori apel za pomoć.

- Juče posle 16 sati nije ga niko video, u 16:15 je nestao, nigde ga nema, sve smo pretražili. Nigde ga nismo našli i zamolila bih sve koji ga vide u beloj dukserici i sivoj trenerci i papučama, neka nam se javi - rekla je majka kroz suze.

Kako kažu meštani sela, dečak je izuzetno vredan i dobar.

- Deca su sve sa nama uradila i pomagala. Došli smo ovde na go plac, ništa nimo imali i sa petoro dece sve smo uspeli da uradimo - dodaje majka Slađana.

- Obaveštena je policija, koja je ubrzo stigla, sa više patrola i vatrogascima. Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno - rečeno je za Telegraf.rs.

Loznička policija sa više patrola i gotovo kompletnim rukovodstvom policijske stanice od jutros češlja svaki deo Donjeg Dobrića, tražeći nestalog dečaka.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

Kako za Telegraf.rs kaže strina mališana, između dedine kuće i Dragoljubove ima svega oko 30o metara, a to je put na kojem mu gubi svaki trag.

- Imao je bledo sivu duksericu na sebi i kapu na glavi. Malo je krupniji, visok oko 130 centimetara. Kada je odlazio od nas, bio je sam. Iako ima mobilni, nije ga nosio tada sa sobom. Svi tragamo za njim. Celu noć nismo oka sklopili. Samo da ga nađemo. Jako je teško - priča uznemirena strina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    29. oktobar 2020 | 11:31

    Samo budi dobro drago dete!

  • M

    29. oktobar 2020 | 12:02

    Srce me boli kad vidim ovo. Pojavice se, bice on dobro i ova agonija ce se zavrsiti.

  • Jela

    29. oktobar 2020 | 21:09

    Pa zasto su zamagljene oci na slici deteta koje je nestalo i koje svi traze?! Slika treba da bude svuda deljena i dostupna ako ga neko slucajno vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA