≫ 

Prva fotografija dečaka sa porodicom iz Donjeg Dobrića nakon agonije: Noć proveo u majici pod senom

Otac se setio da pogleda gde su se deca ranije igrala

  • 13
Prva fotografija decaka sa porodicom, Decak Dragoljub Dečak sa roditeljima i socijalnim radnicima / Foto: Telegraf.rs

Potraga za devetogodišnjim dečakom iz Donjeg Dobrića kod Loznice, nedavno je okončana. Tražili su ga i meštani i policija od juče, a danas oko 12 sati pronašli su ga roditelji u rupi pod senom.

- Cele noći smo ga tražili sa policijom, oko 100 policajaca je učestvovalo, jutros sam se setio da sve bale sena pomerimo, jer su se deca tu igrala. Našli smo ga sakrivenog u rupi. Bio je samo u majici, promrzao, ništa ne priča. Sad je jeo - rekao je otac Boban za Telegraf.rs.

Dečak je u trenutku pronalaska bio promrzao i ćutljiv, a kako smo saznali, predstojao mu je lekarski pregled.

Kako je rečeno nešto ranije, dečak je bio kod dede, koji ga je ispratio kad je krenuo kući. Iako je njegova kuća udaljena 300 metara od dedine, dečak se usput izgubio.

Slučaj je prijavljen Centru za socijalni rad i tužilaštvu.

Kako kažu meštani sela, dečak je izuzetno vredan i dobar, ali i ranije je nestajao.

Juče posle 16 sati nije ga niko video, u 16.15 je nestao, nigde ga nema, sve smo pretražili. Nigde ga nismo našli i zamolila bih sve koji ga vide u beloj dukserici i sivoj trenerci i papučama, neka nam se javi - rekla je prethodno majka kroz suze: - Deca su sve sa nama uradila i pomagala. Došli smo ovde na go plac, ništa nismo imali i sa petoro dece sve smo uspeli da uradimo.

D. N. je jedno od petoro dece. Ima dve sestre i dva brata.

Video: Otac pronađenog devetogodišnjaka za kojim se tragalo celu noć: Ne znamo zašto je ovo uradio!

Video: Na ovom mestu je pronađen devetogodišnjak za kojim se tragalo skoro 20 sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lutak

    29. oktobar 2020 | 15:21

    Alo,savetnici...nadam se da ste u vašoj kuci sve probleme rešili kad sve znate i sa punim pravom govorite nekom sta da radi sa svojim detetom. Hvala Bogu da je dečak nadjen i da je dobro..sve ostalo nije naša briga! Sigurna sam da ce roditelji znati sta treba da rade i kome da se obrate. Srećno!

  • Toni

    29. oktobar 2020 | 14:09

    Neka je dobro,sad na psihijatrijsko lecenje mlad je on da se u neke avanture u tim godinama upusta,srecni roditelji popicu jednu viljamovku za vas I vaseg sina srecni bili sa njim.

  • Dragan

    29. oktobar 2020 | 14:30

    Ocigledno je da djecak odrasta u strogom vaspitanju, ili sto je vjerovatnije, da on tako percipira. Ovo odudara od normalnih djecjih nestasluka jer i pored promrzlosti i teskih uslova u kojima je proveo noc djecak se nije vracao kuci. Potreban je intenzivan rad sa psihologom i sa neuropsihijatrom jer ovaj djecak je hiper senzitivna osoba i pod velikim rizikom da oboli od sizofrenije. Treba ispitati ima li istorijat mentalnih oboljenja u porodici. Takodje treba ispitati da li je djecak bio u bliskom dodiru s mackom dok je odrastao. Macke su prenosioci specificnog virusa za koji se smatra da je jedan od okidaca sizofrenije. Bizarno ponasanje u ovom uzrastu prediktor je moguceg mentalnog oboljenja. Ovo dijete treba zastititi i po cijenu da ne ide u skolu gdje je dozivljavao stres vec da se druzi samo s probranom djecom i edukuje kod kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA