Prva fotografija dečaka sa porodicom iz Donjeg Dobrića nakon agonije: Noć proveo u majici pod senom

Otac se setio da pogleda gde su se deca ranije igrala

Komentari

 • Golda

  @Dragan Auh.bre Dragane!!!Ma šta sve napriča i to kao stručno...Ti si i za psihologa i za psihijatra. Koje dete na selu ,a puno i u gradu nema dodir sa mačkom?

 • Dušica

  Dečaku i njegovim roditeljima sve najbilje želim a ovo da je obavesten centar ne razumem sta ko njih ima da obavestava posto kolko ja vidim oni se bave iskljucivo oduzimsnjem dece i nicim vise tako da ovde nema posla za njih jer dete hvala Bogu ima roditelje i porodicu a ti iz centra neka se pozabave svojom decom pa neka njih daju tamo nekim hraniteljima a ne tudju decu.

 • Maja

  Svasta deci padne na pamet! Dobro je da je ziv i zdrav!

 • Saša

  Kada je majka davala opis dečaka rekla da je kad je nestao bio u dukserici i sivoj trenerci. Otkud sada da je pronađen samo u majici. Nisu li roditelji prećutali nešto bitno za ponašanje dečaka? Na primer da se dečak nekoliko puta tako skrivao? Ovde stručne službe imaju ozbiljan posao.

  • Psiholog

   @Saša

   Ja bi trebao da imam ozbiljan posao da se pozabavim sa tvojim zdravljem sko mi dozvolis da ti pomognem.

 • Lutak

  Alo,savetnici...nadam se da ste u vašoj kuci sve probleme rešili kad sve znate i sa punim pravom govorite nekom sta da radi sa svojim detetom. Hvala Bogu da je dečak nadjen i da je dobro..sve ostalo nije naša briga! Sigurna sam da ce roditelji znati sta treba da rade i kome da se obrate. Srećno!

  • Luče naše

   @Lutak

   Mi imamo svoja mišljenja a ti tvoje,alo Luče nauči nešto od nas i drugih jer od kritike bez argumenata nemaš koristi,više ljudi je pametnije od jednog čoveka.

 • Doktor

  Autizam ima zato i nestaje.

  • Prof.Dr.

   @Doktor

   Laki oblik autizma,problem u komunikaciji i odnosima sa ostalima u okolini,može biti veoma obdareno dete za neku oblast i treba mu osoba koja ume sa njim i kojoj veruje.

 • Dragan

  Ocigledno je da djecak odrasta u strogom vaspitanju, ili sto je vjerovatnije, da on tako percipira. Ovo odudara od normalnih djecjih nestasluka jer i pored promrzlosti i teskih uslova u kojima je proveo noc djecak se nije vracao kuci. Potreban je intenzivan rad sa psihologom i sa neuropsihijatrom jer ovaj djecak je hiper senzitivna osoba i pod velikim rizikom da oboli od sizofrenije. Treba ispitati ima li istorijat mentalnih oboljenja u porodici. Takodje treba ispitati da li je djecak bio u bliskom dodiru s mackom dok je odrastao. Macke su prenosioci specificnog virusa za koji se smatra da je jedan od okidaca sizofrenije. Bizarno ponasanje u ovom uzrastu prediktor je moguceg mentalnog oboljenja. Ovo dijete treba zastititi i po cijenu da ne ide u skolu gdje je dozivljavao stres vec da se druzi samo s probranom djecom i edukuje kod kuce.

  • Draganče

   @Dragan

   Njemu treba neurolog,specijalista za autizam a ne psihijatar za šizofreniju.

 • Toni

  Neka je dobro,sad na psihijatrijsko lecenje mlad je on da se u neke avanture u tim godinama upusta,srecni roditelji popicu jednu viljamovku za vas I vaseg sina srecni bili sa njim.

  • Pg.

   @Toni

   Pravi komentar pridruzujem see SRECNOO !

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima