≫ 

Svađa sa majkom deteta (2) zbog maske kod Beočina "Koga bi ti da hvataš za gušu"; "Ti si propalitet"

Do žustre rasprave došlo je kod Beočina

Video: Žustra rasprava zbog nenošenja maski: Muškarac napao majku pred detetom, ona htela da zove policiju

Posle svađe oko nenošenja maske u autobusu na liniji 96 u Beogradu između dve putnice, na internetu se pojavio još jedan snimak žustre rasprave između žene, majke dvogodišnjeg deteta i starijeg muškarca, a njihov okršaj zabeležen je kod Beočina.

Na video klipu se ne čuje sam početak rasprave, ali je već posle nekoliko sekundi jasno da je razlog svađe to što žena nije želela da nosi masku.

- Koga bi ti za dušu hvatao? Sačekaj sad policiju da ti zovem - reči su kojima započinje video.

- Zovi, evo, daću ti ime i prezime, neka dođu kod mene kući - odgovario je muškarac.

- Ko si ti? Reci mi ime i prezime. Kako se zoveš? - pitala je žena.

- Marš tamo, bre - uzvratio je oštro on.

- Pred detetom mi pretiš da ćeš za gušu da me hvataš. Skini tu masku, da ti vazduh malo stigne do mozga - povišenom tonom je nastavila žena, na šta je čovek odgovorio: "Ti si propalitet".

- Robovi jedni obični! Poslušni!  Čovek bi mene za gušu da hvata pred detetom jer nemam masku - čulo se kako žena izgovara na kraju video snimka.

Podsetimo, slična rasprava zabeležena je u i gradskom prevozu u prestonici. Jedna putnica verbalno je napala drugu i vređala je jer ne nosi masku u autobusu, govoreći joj da je "egocentrična stoka" i da "treba da se leči".

Inače, na sednici Vlade Srbije održanoj 5. novembra usvojen je i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Izmene zakona predviđaju uvođenje ličnih mera zaštite i pojačanu odgovornost građana, za čije sprovođenje su nadležni pored sanitarne, komunalna inspekcija i komunalna milicija, kako za fizička, tako i za pravna lica.

Visina kazni za nenošenje maski u zatvorenom prostoru i nepoštovanje fizičke distance, ostaće nepromenjena (5.000 dinara za fizička lica i od 50.000 do 300.000 za pravna lica), ali će njihova primena biti brža i efikasnija.

Video: Pobedila je koronu i vratila se na posao: Sestra Nada iz KBC Bežanijska kosa je za orden

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    9. novembar 2020 | 13:48

    Znači ako se sa detetom ide u prodavnicu nemora da se nosi maska. Kakva gospodja pa to svet nije vido, a vidi se i da jezičinu ima veliku pa naj verovatnije zato nemoze masku da nosi. Dobro ti deko pobeže bilo bi ovde svašta kako je krenula.

  • maja

    9. novembar 2020 | 16:30

    Gospodjo sram vas bilo. Da se svadjate pred sopstvenim s detetom sa nekim koga ne znate i pritom ni najmanje niste u pravu, je samo vasa sramota. Policija je trebala da dodje zbog vas.

  • Ika

    9. novembar 2020 | 14:51

    Podrška ženi, maska ne štiti već svadja narod!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA