≫ 

Tmuran i siv dan pred nama, ponegde će granuti sunce: Sutra toplije, ali pozna jesen stiže od utorka

Minimalna temperatura od 1 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 12 do 16, u predelima sa maglom i tmrunim vremenom do 10 stepeni

  • 0
Oblaci, oblačno, tmurno, devojka Foto: Unplash/ Stephan Seeber

U većem delu Srbije ujutro se očekuje magla, ponegde i slab prizemni mraz. Tokom dana biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima, naročito u južnoj polovini Srbije i u brdsko-planinskim predelima.

U pojedinim nizijama očekuje se zadržavanje magle tokom većeg dela dana, naročito na severu Srbije, u Vojvodini, u Mačvi i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini.

Vetar slab, promenljivog pravca ili jugoistočni. Minimalna temperatura od 1 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 12 do 16, u predelima sa maglom i tmrunim vremenom do 10 stepeni.

U Beogradu tmurno. Vetar slab, promenljivog pravca ili jugoistočni. Minimalna temperatura 4, maksimalna dnevna 12 stepeni.

U Srbiji sutra pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, ponegde u nižim predelima i na istoku Srbije uz duže zadržavanje magle. Maksimalna temperatura od 12 do 18 stepeni, u predelima sa maglom do 10 stepeni.

Krajem dana i tokom večeri u severozapadnim, a u utorak i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U sredu na severu suvo, u ostalim predelima sa kišom, na planinama sa snegom, uz prestanak padavina do kraja dana. Maksimalna temperatura od 8 do 14 stepeni. U četvrtak suvo. U petak i za vikend hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U Beogradu u ponedeljak pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura do 17 stepeni.

U utorak naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U sredu i četvrtak suvo. U petak i za vikend hladnije sa kišom.

Video: Crni oblaci, nevreme i grad pogodili prestonicu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA