≫ 

"Lasta" napravila karambol u Valjevu: Povređene dve žene, polupan automobil i uništen autobus

Uviđaj koji su obavili pripadnici saobraćajne policije trebalo bi da pokaže kako je došlo do ove nesvakidašnje saobraćajne nezgode, a kao jedan od mogućih uzroka pominje se magla

  • 1

Dva povređena putnika, smrskan automobil i uništen autobus epilog je jutrošnje saobraćajne nezgode koja se dogodila u ulici Jakova Nenadovića u Valjevu. Kako saznaje portal Patak online, do ove nezgode, u kojoj na svu sreću nije bilo poginulih, došlo je prilikom prevrtanja autobusa Saobraćajnog preduzeća "Lasta", koji je saobraćao na gradskoj liniji Mrčić - Gornja Grabovica.

Prema rečima putnika i očevidaca, autobus koji se kretao ulicom Jakova Nenadovića prema Grabovici, iz za sada nepoznatih razloga, na uglu ulice Mila Pantića prešao je u suprotnu kolovoznu traku, udario u automobil "jugo" koji je bio parkiran na trotoaru, prebacio ga preko betonske bankine, zatim oborio drvo lipe i zajedno sa automobilom preleteo preko ulice Mila Pantića, uleteo u obližnje dvorište i zaustavio se na dva metra od kuće.

U autobusu su kako saznaje portal bile radnice italijanske fabrike koje su se vraćale iz treće smene, a prema nezvaničnim informacijama, dve putnice su zadobile lakše telesne povrede, dok vozač autobusa nije povređen.

Uviđaj koji su obavili pripadnici saobraćajne policije trebalo bi da pokaže kako je došlo do ove nesvakidašnje saobraćajne nezgode, a kao jedan od mogućih uzroka pominje se magla.

Video: Bezobrazni potez vozača autobusa prevrnuo cisternu: Čista sreća sprečila je pokolj

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voja

    19. novembar 2020 | 17:09

    izbaciti lastu dovesti dva kuma strelu ub glišić i strelu Obrenovac rođenog brata od njegovog kuma tako će vas bezbedno voziti a vi će te se navozati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA