• 0

U još jednom gradu nastava onlajn za starije osnovce i srednje škole: Na snazi i pravilo dve osobe

Ukoliko se u bilo kom odeljenju nižeg razreda pojavi neko zaražen virusom korona, za to odeljenje nastava bude organizovana onlajn

  • 0
Nemački jezik danas otvara sva vrata

Foto: Shutterstock

Gradski štab za vanredne situacije u Boru usvojio je danas nove mere za sprečavanje širenja virusa korona, a jedna od njih je da se za više razrede osnovnih škola, od petog do osmog, organizuje nastava onlajn, kao i za srednje škole.

Ta mera, koju je Štab preporučio zbog pogoršane epidemiološke situacije, trebalo bi da bude na snazi do 4. decembra, kada bi se ponovo razmatrala situacija.

Za niže razrede, Štab je preporučio da se nastava odvija kao i do sada, a posebno ističu da, ukoliko se u bilo kom odeljenju pojavi neko zaražen virusom korona, za to odeljenje nastava bude organizovana onlajn.

Štab je usvojio i preporuku da poslodavci, ukoliko uslovi rada to omogućavaju, organizuju rad zaposlenih od kuća, a u javnim preduzećima i drugim organizacijama čiji je osnivač grad Bor, zabranjeno je da sede više od dve osobe u istoj prostoriji.

Rad ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara ograničen je od 5.00 do 18.00, a za jednim stolom ne mogu sedeti više od dve osobe.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima