• 1

Vanredna situacija proglašena i u Subotici, nakon naglog povećanja broja zaraženih

, Telegraf

O sprovođenju ove Odluke staraće se Gradski štab za vanredne situacije Grada Subotice

  • 1
Čovel lekar vizir maska koronavirus

Foto: Tanjug/AP

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić doneo je Odluku kojom se proglašava vanredna situacija za celu teritoriju grada Subotice, od danas, zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled širenja epidemije zarazne bolesti kovid 19.

Donošenjem ove Odluke do sada donete Naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije vezane za preduzimanje mera na sprečavanju širenja epidemije zarazne bolesti kovid 19 ostaju na snazi.

U Odluci se navodi da se vanredna situacija proglašava radi efikasnijeg sprovođenja mera zaštite kao i zaštite života i zdravlja stanovništva.

O sprovođenju ove Odluke staraće se Gradski štab za vanredne situacije Grada Subotice.

Upravo je Štab za vanredne situacije na 19. vanrednoj sednici održanoj danas i doneo Zaključak kojim se predlaže gradonačelniku Subotice da proglasi vanrednu situaciju, a na osnovu dostavljenog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Subotica i zbog naglog povećanja broja zaraženih, kao i zbog izrazito nepovoljne epidemiološke situacije na teritoriji grada Subotice.

Video: Vučić: Danas najteži dan, samo do jutros 47 preminulih

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišo

    Bio sam tamo opšto rasulo nit se zna ko šta radi

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima