U Sokobanji zatvorili vrtić: "Deca su najveći prenosioci, radnici se najverovatnije tako zarazili"

Pre sedam dana utvrđen je virus korona kod osmoro zaposlenih, od 32 koliko ih ukupno radi u toj ustanovi i to najvećim delom vaspitača.

Komentari

 • Margit

  1. decembar 2020 | 07:06

  U jednom javnom preduzeću u Novom Sadu kad je covek oboleo od korone otisao sa posla, zamoljen je sef spremacica da posalje jednu spremacicu da dezinfikuje i obrise dezificijensom kancelariju, odbio je i nije hteo da posalje da se dezifikuje prostorija, vec grubo odgovorio odgovornom licu te firme da on cisti i ako je covek inzenjer drzavnog fakulteta, ali nije na položaju a neznalice sefuju. Kada bi ovaj sef spremaxica znao bar nesto o detinfekciji on bi to sam uradio, ali samo zna da se sepuri jer je on sef. Eto dokle smo stigli postavljajuci za sefove nedovoljno obrazovane ljude ali clanove vladajuce partije. Tuga sto ne cenimo obrazovan kadar i sluzi za potkusurivanje, jer ne pripada ni jednoj stranci.

  1
  0

  Podelite komentar

 • s....

  30. novembar 2020 | 22:28

  sistem je pukao. nikakve mere ne postoje. covek moze da dodje na posao iako ima ukucana obolelog na kovid luda kucaaa

  0
  0

  Podelite komentar

 • Danka

  30. novembar 2020 | 20:36

  Kako to sad ? Zar nasa struka pre par dana nije javno izasla u medije sa izjavom da deca do 4-og razreda se najmanje zarazavaju pa upravo zbog toga oni ce i dalje ici u škole i vrtiće? Zbog privrede se ugrozava zdravlje i zivoti dece i njihovih porodica i za to ce neko morati da odgovara. Veliki broj nas roditelja je podneo i krivicne prijave protiv odgovornih za ugrozavanje zdravlja maloletne dece i obratili smo se meilom na adrese medjunarodnih organizacija za zastitu prava dece.

  4
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima