≫ 

Mihalj, koji je nestao iz kovid bolnice u Subotici, pronađen mrtav

Tatjana Vetro, portparol policije u Subotici, potvrdila je da je pronađeno Mihaljovo beživotno telo, kao i da je ono nađeno u krugu bolnice

  • 3
Mihalj Harangozo, nestao Foto: pannonrtv.com

Mihalj Harangozo, čovek star 80 godina iz Subotice, koji je nestao u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici a koja je u kovid sistemu, pronađen je mrtav danas, potvrdila je za Telegraf.rs njegova ćerka Ivanka Nikolić. 

Ona je za Telegraf.rs ispričala da je telo njenog oca primetio jedan čovek koji je to prijavio policiji.

- Pozvala sam policiju da proverim da li je to istina, i rekli su mi da jeste. Međutim, iz bolnice nam se još niko nije javio da nam to zvanično saopšti - rekla je slomljena Ivanka za naš portal.

Tatjana Vetro, portparol policije u Subotici, potvrdila je za Subotičke.rs da je pronađeno Mihaljovo beživotno telo, kao i da je ono nađeno u krugu bolnice.

Ona je ranije za Blic da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su veoma zabrinuti za njega, pogotovo što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno što je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

- Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pouitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2 ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo - kaže Ivanka za Blic.

Kako je za Telegraf.rs rekla Ivanka, pre nego što je njen otac pronađen, u potragu za njim uključila se i policija.

- Učinilo nam se da je postao dementan, tog dana pre nego što će se izgubiti. To je prvi put da smo primetili takvo ponašanje.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    11. decembar 2020 | 12:00

    Covek je bio za lečenje i pre ovoga, a niko to nije primetio. Čudno

  • IQ

    11. decembar 2020 | 11:38

    Bolnice i vecina lekara gube sve vise poverenja u narodu.Da se ne prave suntavi nego neka kazu porodici gde se covek nalazi jer 100% znaju.

  • Masa

    11. decembar 2020 | 19:44

    Nestao iz kuce i niko nije vidio, zar vas nije sramota da priznate, a posle 2 dana ste sebi olaksali i smestili u bolnicu, i onda je naglo postao slabo pokretan i debeo......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA