"Zbog nasilja u porodici Nikolić intervenisali su 65 puta. Ženi su rekli da se ponaša kako treba"

Postavljeno je pitanje kako se ovo dogodilo, kako je sistem izneverio gospođu Nikolić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nscz

    17. decembar 2020 | 23:44

    A zasto se uvek pise da su zene zrtve???

  • Radovan

    17. decembar 2020 | 23:21

    @Vlaxy To je druga strana medalje nasilja u porodici koju ove dezurne femi esesovke ne bi pomenule ni za zivu glavu. Npr zena psihicki terorise muza, neki implodira, pa umre, a neki eksplodira. Sa druge strane ima psihopata, sto urnisu svoje zene, one hrabre se razvedu, one druge predaju se i prihvate. Sve ovo spada u patologije, zato je najvaznije ljubav, postovanje i razumevanje da bude izmedju muza i zene i onda nema problema. Tako isto kada se odabira po tim osnovima, a ne neka racunica da bude. Na kraju krajeva zena je ta koja odabira, prema tome na njoj je veca i odgovornost za posledice lose odluke. A ne ovde sto procitam kaze neka zapao mi je neradnik, ko da ga je na tomboli izvlacila, ni trunke samoodgovornosti, npr da kaze pogresnog sam odabrala neradnika

  • Svetlana Vukov

    17. decembar 2020 | 23:04

    Tačno je da će vam reći da idete u drugu sobu, da se sklonite da pokušate da izbegnete sukob sa suprugom i slično. Kada vas pozovu da date iskaze svako odvojeno osećaćete se kao da ste vi nešto skrivili izazvali, čak će reći da ste kontradiktorni u izjavi i još će vam reći da ako pored fizičkog maltretiranja imate i psihičko , da je psihičko maltretiranje teško dokazati , još ako nemate novčana primanja onda ste tek u teškoj situaciji. Ovo govorim iz iskustva. Nisam ja prijavljivala mog supruga nego komšinica koja više nije mogla da sluša njegovo dranje pretnje i udaranje, uz pretnje meni da on zna kako da udari da se to ne prmeti a pred policijom kada je ona prvi put došla tvrdio da ja izmišljam. Nisu to bile povrede da sam bila pretučena već uvrtanje ruke , davljenje da izgubite dah, vuče vas za ruku po sobi zabija prste sa unutrašnje strane ruku kod šake to velika bol . šutiranje modrice po rukama modrice po nogama kada šutira i slično i stalne pretnje uz obrazloženje da me on ne tuče već me spasava jer se ja sama udaram . Starija sam žena bez primanja i moram da trpim. Gde mogu da idem, nigde. Nema tu nikakve zaštite od države , verovatno imate neku zaštitu ako vas prebije i imate ozbiljne povrede. Savet od rodbine ćuti ne izazivaj ga. Ćuti. I dokle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA