≫ 

Ovako izgleda auto kojim su Stefan i Milica došli do Despotovca

Oni su do vikendice došli belim "pežoom 207" registracije BG 1541 VT

  • 4
Pežo 207, Peugeot 207,  nestali Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27) Foto-ilustracija: Shutterstock, Privatna arhiva

Dvoje mladih koji su nestali u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca vozili su se automobilom "pežo 207" bele boje, registarskih oznaka BG1541VT. Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27) se od subote ujutru gubi svaki trag.

U međuvremenu u potragu su krenule Gorske službe spasavanja, koje pretražuju dve strane Beljanice, a i otac Milice Mirjanić je sa još nekoliko ljudi krenuo u pretragu terena. Odmah po prijavi noćas i pripadnici MUP-a, policija i vatrogasno-spasilačke jedinice, uključile su se u potragu za dvoje ljudi.

Njih dvoje su, pretpostavka je, iz vikendice otišli da planinare.

Gorske službe spasavanja nakon dobijanja poziva za pomoć, obaveštavaju sve GSS stanice u Srbiji, zavisno od toga odakle je poziv za pomoć upućen. Njima informacije kao što je GPS lokacija, olakšavaju potragu i skraćuju vreme.

Uspon na Beljanicu počinje u blizini sela Strmosten, pa pozivamo meštane, prolaznike i planinare, ako su slučajno videli ovo dvoje mladih da se jave redakciji Telegrafa mejlom na redakcija@telegraf.rs ili najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nova sam ovde

    20. decembar 2020 | 11:46

    Auto nije nevidljiv!!! Jeste ako je u nečijoj garaži!!

  • Zoki V.

    20. decembar 2020 | 11:33

    Ovo ima da se pretvori u poteru.

  • Auuu

    20. decembar 2020 | 13:15

    Pa gde su toliki dronovi,sateliti sto vide i koji cigaru pusis,pa hilikopteri sa termo kamerama velikog opsega.Da to sve posalju nasli bi ih za manje od dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA