≫ 

Otac bebe rođene u ovom poljskom WC-u: Niko nije hteo da ubije, mislili smo da je poremećaj hormona

To je bio njen četvrti porođaj, a do samog kraja, kaže, nisu bili sigurni da li je Danijela trudna

  • 11
Kikinda Printskrin: Youtube/TV Kikinda

Porođaj u poljskom toaletu u Mokrinu šokirao je meštane ovog banatskog sela. Prema prvoj verziji priče, žena Danijela B. (28) se u toaletu porodila i bebu je tu ostavila, međutim, nema ni govora o pokušaju čedomorstva, uverava njen suprug Nenad za TV Kikinda.

Porođaj se zbio u ponedeljak, a majka i beba odmah su prevezene u kikindsku bolnicu. Beba je, potom, prebačena na lečenje u Novi Sad.

- Ona nije ubila dete, nego se jednostavno porodila u tom poljskom WC, nije stigla da uđe unutra. Radio sam u trećoj smeni, došao sam kući, legao sam da spavam, ustao sam, probudio se, čuo sam dreku, izašao sam napolje, žena se porodila napolju u poljskom WC. Niko nije namerno ubio bebu niti tako nešto slično - rekao je suprug Nenad i dodao da je porodica odmah pozvala Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla.

To je bio njen četvrti porođaj, a do samog kraja, kaže, nisu bili sigurni da li je Danijela trudna. Oni imaju još dva dečaka, od 2 i 7 godina i jednu devojčicu staru četiri godine.

Beba koja je rođena u poljskom toaletu za sada je dobro i reč je o krupnom novorođenčetu, od čak 4,8 kilograma.

- Nismo znali da je trudna, da smo znali to bi bilo drugačije. Bilo je tu sumnje, pošto je korona svugde treba da se zakazuje... A ja radim... To je poremećaj hormona. Ali uglavnom posle kad je počelo to sve, to je do zadnjeg trenutka sve, kako da kažem, odjednom, iznenađenje...

Pripadnici Policijske uprave u Kikindi, a po nalogu OJT obavili su uviđaj u kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. decembar 2020 | 10:55

    Ja bih ovakvim zabranio razmnožavanje. Imaju troje dece i ne znaju da je žena trudna. Sami daju dijagnoze, a ne znaju ni šta su hormoni o kojima pričaju. Ako govore istinu, jezivi su, ako lažu, još su gori.

  • Glas severa

    30. decembar 2020 | 11:22

    Juce ste me zasuli negativnim komentarima kada sam rekao da je nemoguce ne osetiti ritanje bebe.Alo bre,5kila da nosis u stomaku i da kao ne kontas da si u drugom stanju?!

  • Neo

    30. decembar 2020 | 10:54

    2015 g ova zena je ovo isto uradila ali policija nije prijavila tužilaštvu pa se izvukla. Ovo je obrazac ponašanja i treba da država reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA