Baka Jelka (80), kojoj je u požaru izgorela kućica gde je živela sama, dobila novi krov nad glavom

Starica živi od socijalne pomoći i nema ušteđevinu, zbog čega je požar u njenoj kući bio još veća tragedija

  • 0
Požar, Pirot Foto: Pirotske vesti

Baki Jelki Aleksić (80) iz Pirota, kojoj je kuća u naselju Muntina padina, nedaleko od Regionalne deponije, stradala u požaru pre mesec dana, 2021. započela je u radosti, jer je poslednjeg dana minule godine dobila krov nad glavom.

Jelkina kućica koja je u potpunosti izgorela pred njenim očima i u kojoj je živela sama, potpuno je obnovljena, a u renoviranje je uloženo oko 300.000 dinara, pišu Pirotske vesti.

Kako je ranije ispričala ova starica, za nju je požar bio još veća tragedija jer nema ušteđevinu i izdržava se od socijalne pomoći, a ni njen sin nije u mogućnosti da joj pomogne.

Požar, Pirot Foto: Pirotske vesti

Ipak, obnovu njene kuće omogućile su Gradska uprava i Regionalna deponija, a baka Jelka, koja se izdržava čuvajući koze i baveći poljoprivredom, nije krila oduševljenje.

- Sa sinom ništa ne bi napravili, on živi id invalidnine, ima troje dece. Ništa ne bi bilo bez dobrih komšija sa Regionalne deponije. Oni tu stalno prolaze, pomažu mi u svemu, pa i ovoga puta. Hvala svima od srca - kazala je baka Jelka koja je od grada dobila i poklone.

Video: Buknuo napušteni objekat kod Beogradskog sajma: Sve je izgorelo do temelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA