≫ 

Žrtva Malčanskog berberina sa porodicom slavi Božić: Želi da piše knjigu o patnji koju je preživela

Porodica je ove godine na okupu i to je ono što je najvažnije

  • 6
Žrtva Malčanskog berberina sa porodicom slavi Božić Printskrin: TV Pink

Devojčica, koja je bila žrtva Malčanskog berberina, poželela je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživela. Kako kaže, želi da pomogne devojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj, piše Pink.

U nadi da život može da se nastavi tamo gde je praktično prekinut pre godinu dana, porodica je okupljena za božićnom trpezom.

- Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo, kako bi deca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji - kazala je devojčica za Pink.

U ovom trenutku joj, kaže najviše treba samo jedna soba.

- Treba mi soba da učim, vežbam i sve... Htela sam da sviram violinu, ali posto sam za nju malo zakasnila, volela bih da sviram gitaru - kaže devojčica.

Ovaj Božić porodici je pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka Aleksandra kaže da bi svi najradije zaboravili sve loše što se dogodilo.

Porodica je ove godine na okupu i to je ono što je najvažnije.

Deda Miodrag kaže da se nada da će im nova godina doneti zaborav, a baka Zorica samo je zahvalna što su svi tu, uključujući pre svega devojčicu.

- Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da ćerki obezbedim da živi bolje nego do sada - kaže nam otac Robert.

Video: Napokon smo olakšali svoju dušu: Kazna minimalna za ono s čim će moje dete da se nosi ceo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    8. januar 2021 | 01:50

    Pravda je zadovoljena draga Monika, tvoju patnju i pakao niko ne moze nadoknaditi. Nadamo se da će istom merom biti sankcionisan i onaj bahati vozac audia sto ubi malog Andrea koji na trotoaru koji je izasao da kupi punjac za svoj mobilni telefon, kako bi rodbini mogao cestitati predstojece praznike, koje zbog njega nije ni docekao kao i otac troje dece koji je setao tom pesackom stazom ispred Andrea ! 😰

  • Tatjana

    8. januar 2021 | 07:13

    Želim joj od sveg srca da joj se sve želje ispune i da joj život ubuduće donese mnogo sreće i radosti.

  • Mile

    8. januar 2021 | 04:32

    Živa bila i ona i njena porodica. Da piše knjigu? Pa će onda u parove, u zadrugu..... dotakli smo DNO i kopamo po njemu, ceprkamo ali se necemo nikad izvaditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA