• 0

Od 1. februara izmene u satnici i stanicama pojedinih vozova: Dodatna zaustavljanja za Bg voz

, Telegraf

Sve informacije o uspostavljanju redovnog saobraćaja vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na Fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

  • 0
Goran Vesić Bg voz

Foto: Skupština grada

"Srbija Voz" a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će se od 1. februara 2021.godine, vozovi iz sistema Bg:Voz dodatno zaustavljati i u službenom mestu Barajevo ukrsnica, kao i da će se pojedini vozovi za prevoz putnika u unutrašnjem saobraćaju dodatno zaustavljati i u stanici Vreoci, navode iz "Srbija Voza".

Voz iz sistema Bg:Voz koji iz Lazarevca polazi za Ovču u 6:10 časova, zaustavljaće se i u službenom mestu Barajevo ukrsnica u 6:38 časova i voz koji iz stanice Ovča polazi za Lazarevac u 15:55 časova, zaustavljaće se u službenom mestu Barajevo ukrsnica u 16:49 časova.

U stanici Vreoci zaustavljaće se u 6:31 časova voz koji iz Valjeva za Beograd Centar polazi u 5:55 časova, u 6:55 časova voz koji iz Beograd Centra za Užice polazi u 5:52 časova, u 18:15 časova voz koji iz Prijepolja Teretna za Beograd Centar polazi u 11:50 časova i u 20:28 časova voz koji Beograd Centra za Užice polazi u 19:40 časova.

Voz koji iz Beograd Centra za Užice polazi u 17:00 časova, stiže u Užice u 20:21 časova, jer je produženo vreme bavljenja voza u stanici Požega, kako bi putnici koji putuju iz Kraljeva mogli da nastave svoje putovanje do Užica.

Voz koji iz Kikinde za Zrenjanin polazi u 17:10 časova, polaziće iz Kikinde u 17:00 časova.

Sve informacije o uspostavljanju redovnog saobraćaja vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na Fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima