≫ 

Načelnica "Narodnog fronta" zaražena koronom dolazila na posao: Odmah smenjena i udaljena sa posla

Ona je odmah po povratku u zemlju iz inostranstva otišla na posao, a posle nekoliko dana se ispostavilo, PCR testom, da ima koronu

  • 7
Narodni front porodilište, V.D. Direktora klinike, Načelnik Odeljenja porodilišta Printskrin: Google maps, gakfront.org

Načelnica prodilišta GAK "Narodni front "prof. dr Snežana Rakić smenjena je sa rukovodeće pozicije i privremeno udaljena s posla, a protiv nje je sanitarna inspekcija pokrenula postpak jer je ugrozila zdravlje kolega, pacijenata i beba pošto je imala koronu, a dolazila je na posao.

Prof. Rakić je, navodno, putovala u inostranstvo i po povratku u Srbiju nije ispoštovala samoizolaciju, u koju je morala da ide 10 dana ukoliko pri ulasku u Srbiju jer nema negativan PCR test.

- Odmah po povratku u zemlju otišla je na posao, a posle nekoliko dana se ispostavilo, PCR testom, da ima koronu - kazali su nam u GAK "Narodni front".

Kako kažu, napravila je prekršaj koji je povukao određene posledice, i na taj način dovela u opasnost i bebe, i majke i ostale zaposlene.

Prof. dr Snežana Rakić je kazala za Telegraf.rs da jeste smenjena, ali da nije bila pozitivna, i da cela priča ima drugu pozadinu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️

    3. februar 2021 | 10:36

    Toliko neozbiljnisti i drakosti u ovoj Srbiji! Zena ide u zdravstvenu ustanovu u kojoj su male bebe,porodilje,zene na odrzavanju trudnoce,osoblje koje tu radi,ugrozila je svakoga!!! Sta nije jasno kad se kaze izolacija? Ja kod mog ginekologa nisam mogla da udjem bez maske i rukavica tokom trudnoce! Nije samo ona problem,toliko drskih,bezobraznih,bahatih ljudi ima.. Setaju kucne ljubimce sa koronom,idu na pijacu,pa malo do naksija,lidla,crkve,da malo prosetaju da udahnu vazduh,smucilo im se u kuci 5ti dan.. pa izadji na prozor rodjo!!! Kako samo o sebi brinete,tj ne brinete ni i sebi ako se prvo prema sebi ponasate neodgovorno! Ova gospodja je cist primer “Ma nece mene Korona” ili “Korona ne postoji”. E pa sad lepo otkaz pa nek razmislja! Verovatno je za to vreme sto je radila zarazila nekoga ! Svima nam je muka od svega ovoga ali vi Zdravstveni radnici trebate biti primer,pogotovu da se pridrzavate propisa zbog tih malih dusica koje su tek ugledale ovaj uzasni svet!

  • Mimi

    3. februar 2021 | 10:24

    Možda je i ona veliki poštovalac čuvenog doktora koji tvrdi da je korona smešan virus? Imaju oni pravo da misle šta hoće, ali svojim ponašanjem i rečima ne smeju druge ljude da dovodite u zabludu i situaciju da ih slede. Nije ovo politika. U pitanju su životi.

  • WWW.

    3. februar 2021 | 10:16

    Tako je i kada odemo kod lekara, stomatologa... Mere nam temperaturu, popunjavamo upitnike itd, a kako oni nama garantuju da su zdravi. Bila sam na kontroli kod endokrinologa, ni masku nije nosio, ja sam naravno morala jer je takvo pravilo, ali ne važi i za njih. Umesto da nam daju dobar primer, oni baš naprotiv, daju loš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA