Željka nije čula ni videla ćerku Radmilu više od 3 meseca: "Zvao me je dečko s kojim je otišla"

Radmila Ćirković nestala je 26. oktobra 2020. godine u mestu kod Rume, a poslednja poruka koju je poslala mami glasila je: "Idem da se nađem s jednim likom"

  • 8
Radmila Ćirković

Foto: Privatna arhiva

Devojka Radmila Ćirković (19) nestala je pre tri i po meseca u Buđanovcima, mestu kod Rume, kada je, kako navodi njena majka Željka Jovanović, otišla da se vidi sa jednim dečkom. Od 26. oktobra 2020. godine, Željka nije videla niti čula svoju ćerku, od nje nema ni traga, ni glasa, a nekoliko meseci, Radmilina majka provodi u strahu da joj se nešto strašno desilo.

Željka za Telegraf.rs navodi da i dalje ne zna gde joj je dete i šta se desilo sa njom.

- Radmila se još nije javila. Zvao me je samo taj dečko sa kojim je išla da se nađe, tog dana kada joj se gubi svaki trag. Rekao mi je da ne paničim i da moja ćerka ne želi da mi se javi, o čemu sam obavestila policiju. Ali, ja tom dečku ništa ne verujem, ne daj Bože... da on nije uradio nešto sa njom - kaže zabrinuta majka Željka.

Kako dodaje, svakog dana samo moli Boga da je živa.

Iz MUP-a su, odgovarajući na naša pitanja u vezi sa nestankom Radmile Ćirković, naveli da je potraga za devojkom i dalje u toku.

Podsetimo, kako je ranije za Telegraf.rs ispričala njena majka, Radmila joj je poslala poruku u kojoj joj je napisala: "Idem da se vidim sa jednim likom. Neću dugo".

- To je bila njena poslednja poruka, posle toga ništa. Telefon joj je posle bio ugašen i nije aktivna na društvenim mrežama. Pokušala sam da saznam nešto više od njenih prijatelja gde bi mogla da bude, ali niko ništa ne zna - ispričala je Željka koja strahuje da je njeno dete oteto.

Majka nestale moli sve koji imaju informacije da se jave na broj telefona 061/6488-672.

Video: Nestao devetogodišnjak, majka u suzama moli za pomoć!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    5. februar 2021 | 17:53

    Mora da je tog " lika" upoznala preko drustvenih mreza.....zato je najveca glupost sa tim osobama se vidjati.....neznas koje i staje i kakve su mu namere....

  • Aca

    5. februar 2021 | 17:46

    Ne brinite. Ona njemu donosi puno para da bi joj uradio nešto loše. Možda samo šamari kad bira mušterije i to je sve. Vratiće je čim napuni 35 godina.

  • Danijel

    5. februar 2021 | 17:13

    Tako to bude kad se družiš sa “likovima”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA