≫ 

Čovek zapomagao iz Tise, jedva ga pronašli u reci: "Bio je tu ceo dan, oderan i dezorijentisan"

U reci bio zakačen za granje, nije mogao da se izbavi

  • 0
Tisa Fotografija sa lica mesta / Foto: Ustanova "Rezervati prirode" Zrenjanin

Na desetom kilometru Tise kod Titela desila se neobična nezgoda kada su ribočuvari tokom redovne kontrole začuli zapomaganje. U vodi do grudi bio je 45-godišnji muškarac koji je dozivao pomoć.

Kako nam je potvrđeno iz Ustanove "Rezervati prorode" Zrenjanin, na čijem se području 9. februara nemila situacija desila, robočuvari su ga izvukli iz hladne reke, a utom je pozvana i policija.

To je bilo oko 21 sat. Ribočuvari su se spremali da uđu u čamac sa bačke strane i da idu u redovnu kontrolu. Čuli su sa banatske strane reke Tise da neko viče i doziva upomoć - rekla je za Telegraf.rs stručni saradnik za zaštitu prirode u Ustanovi Jasna Jovanov.

Ona je ispričala kako je nesrećnog čoveka bilo teško naći.

- Bila je noć, granje. Bio je do grudi u vodi. Sav je bio oderan. Nije imao nešto odeće na sebi, imao je jaknu. Naši su ga stavili u čamac, rekao im je da je ceo dan bio tu - kaže dodajući da je bio dezorijentisan.

Njihovu procenu da je reč o čoveku srednjih godina potvrdili su i naši izvori.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o 45-godišnjaku iz okoline Zrenjanina koji je tumarao po šumi, pa upao reku. Zakačen za granje nije mogao ni da se izvuče. Prethodno je bio sa nekim, a do nemilog događaja došlo je nakon što su se razišli.

Saznajemo i da mu je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja, te da je utom prevezen kući.

Video: (POTRESAN VIDEO) Izvukli čoveka iz mora na Santoriniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA