"Dođi i pomeri nas": Albanci pretili Veljku u Žaču na njegovom ličnom imanju

Nakon pretnji pozvao je policiju

  • 2
Pretnja Foto: Shutterstock

Veljko Komatović iz Žača na KiM kaže da su mu dva Albanca preprečila put dok je obilazio svoje imanje i pretili mu.

Komatović je za Kosovo onlajn kazao da je Albancima rekao da se udalje sa imanja, na šta su odgovorili da on dođe i udalji ih.

- Kada sam stigao kući odmah sam pozvao policiju. Pretili su mi i pominjali Ramuša Haradinaja. Policiji sam kazao da sam uznemiren i uplašen kao i ostale porodice koje žive u Žaču. Policija je potom otišla kod tih Albanaca koji su iz porodice Keljmendi. Sa tom porodicom smo imali velikih problema nakon povratka na Kosovo - ispričao je Komatović.

On je pozvao sve relevantne institucije na KiM da zaštite srpske povratnike i njihovu imovinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    21. februar 2021 | 06:42

    Doci ce vreme pomericemo vas sve,gamad jedna narko dilerska,sve sto ste oteli ima da vratite...a taj zlotvor silovatelj i ubica dece,platice i on...

  • Vlado

    21. februar 2021 | 00:50

    Gde su sad Amerikanci da zastite nasilje na KiM i da uhapse Hardinaja?Niko ne pomnje,zlo se pritajilo umesto da trune u zatvoru.Sad mi je jasno kad su govorili da su najbolji siptari iz Peci, verovatno one visoke peci do 1000 stepeni.Treba dati predlog da im daju jednu drzavu u SAD-u da uzivaju sa njima da im truju zemlju,decu da im cveta zlo i kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA