≫ 

4 razloga zbog kojih psi ujedaju i šta nikako ne treba da radite: "Čovek je napravio čopor na ulici"

 ≫ 

"Mnogo je vlasnika kojima je žao da sterilišu i kastriraju psa, a nije im žao da uzmu ceo okot mladunaca i izbace ih na ulicu"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Saša

    27. februar 2021 | 09:36

    Pišite šta hoćete,ali pse treba skloniti sa ulice,ne treba čoveka da dresirani kako da se ponaša sa psima nego pse ili u dvorište ili u azil,a društva za zaštitu životinja naterati da plate odštetu svakom napadnutim gradjani,kad ih već štite neka plate

  • Petar

    26. februar 2021 | 10:03

    Stanujem u Grcica Milenka 4B na Vracaru BG.. Jednom mog komsiju vlasnucki pas je pocepao ruku sada je na sudu, a sud odugovlaci?!No, u zgradi sa 17 spratova i 500 stanovnika pravi kuceci pataljon, cak vise i od tri?! Sve smrdi u tri lifta i stepenicama?! Upravnik zgrade, ne vodi o nicemu racuna uzurpirao vlast i tera li ga tera... Zamislite tri godine licno NE DOZVOLJAVA da se uvede OPTICKI KABAL, a stanodavci redovno placaju mesecnu pretplatu, za Boks 3 mts-u?! Sa svojom klikom na celu sa jednom N. P. sa 10 sprata, koja radi u drzavnoj ustanovi, POSKIDALI su tri zastave sa jarbola koje je postavio Z. M. ispred zgrade, sve zaslugom predhodnog odlicnog upravnika dr nauka Z. M. Koji je doveo zgradu u savrsenstvo!!!? Postavlja se samo jedno pitanje, kome smeta SRPSKA NARODNA ZASTAVA?! I ko podrzava ovakvog upravnika da radi sta hoce kao da je ovo njegova prcija?!

  • deja

    26. februar 2021 | 09:44

    Citiram: "...Gavrić ocenjuje i da je tog 16. februara kod autobuske stanice u Subotici došlo do "NESPORAZUMA", te da teško povređena žena nije dobro "PROCITALA" ponašanje pasa" Porucujem tom Gavriću da je grad mesto za ljude gde ljudi treba da se osecaju bezbedno (i da NE moraju da UCE pseci jezik da bi se sporazumeli i bili bezbedni). Psi moraju da imaju vlasnika, ako ga nemaju onda ALZIL ili u divljinu. Trenutnu situaciju ne resava ni cipovanje ni sterilizacija (kao sto moj drug rece: ZNAM JA DA ON NECE MENE DA @ebe, PLASIM SE SAMO DA CE ME UJEDE). Stoga slobodnih pasa ne moze biti na ulici. Ako neko voli pse neka ih drzi na ulici na povodcu i s korpom i TACKA. (a u stanu pod uslovom da ima propisanih uslova za cuvanje odredjenog broja) ako ne onda na selo. Prema tome poruka za gospodju, DOBROG ADVOKATA, (daj mu 20% od naplacene naknade) i oderi gradski budzet (ili vlasnika) i za povrede i za pretpljeni strah i dusevni bol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA