≫ 

Kako je Nemac prešao u pravoslavlje: "Srbi su predstavljeni kao ljudožderi, treba im se izviniti"

 ≫ 

Advokat koji živi u Švajcarskoj čitavog života bio je ateista, sve dok se nije susreo sa pravoslavnim hramovima * Kako navodi, pravoslavlje je za njega duhovnije i iskrenije, a želja mu je da poseti Dečane

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljilja

    25. februar 2021 | 19:18

    Nek ti je sa srecom.

  • Hrvati su ubili 80 miliona Nemaca koji se nikada nisu ni rodili

    25. februar 2021 | 19:15

    Tokom 17.veka u Nemackoj se zbio Tridesetogodisnji rat u kome je Austrija donela odluku da povede odred od 15000 Hrvata, iz okoline Zagreba, pod komandom Zrinjskog, ispostavice se da ce katastrofalno uticati po Nemacko civilno stanovnistvo. U tom ratu se desio cuveni Magdeburski pokolj, u kome su se upravo Hrvati istakli kao najkrvozedniji pljackasi, gde su masakrirali preko 20000 zena i dece. Poznata je slika zena koja se u ocaju bacaju sa zidina, koje jure hrvatski vojnici. Poznat je i slucaj pokolja u gradu Kavelaer, gde su Hrvati pobili svo stanovnisto dok su bili u prolazu. Spaslo se troje ljudi. Sve do industrijske revolucije, stradanja civila u ratovima su bila mala, sto u ovom ratu u kome su Hrvati imali vodecu ulogu u pljackama i unistenju stanovnistva nije slucaj. Ovaj rat je ostavio duboku traumu u Nemackom stanovnistvu, koje je procentualno vise stradalo nego u Prvom i Drugom Sv. ratu, poginulo je 50% stanovnika Nemacke, od 20 Miliona Nemaca, prezivelo je samo 10 Miliona. Nemacka je ekonomski unistena, desetkovana, ostala je rascepkana narednih 250 godina, ispala je iz trke za osnivanjem kolonija po svetu, sto je rezultovalo da zapocnu 2 svetska rata u 20. veku. Ucesce pljackaskih i krvozednih Hrvata u tom ratu, je ostavilo katastrofalne posledice po Nemacki narod, kojih bi danas bilo duplo, jos 80 miliona, ali i po citavu svetsku istoriju. To je prvi zabelezeni Hrvatski genocid, koji se dogodio nad Nemcima, moguce samo jedna od faza razvoja Hrvatske geneze zla

  • Nikodin

    25. februar 2021 | 19:15

    Pogani nam švabo veru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA