"I nekad i sad Neoplanta je Novi Sad" - napravi pobednički logotip i osvoji 3.000 evra!

Kompanija Neoplanta je neraskidivo povezana sa Vojvodinom i Novim Sadom na više načina, pre svega latinskim nazivom glavnog grada pokrajine, koji je bio i prvi zvanični naziv grada iz 1748. godine

  • 4
Neoplanta Foto: Promo

Tada je ime slobodnog kraljevskog grada svaki narod preveo na svoj jezik, a Srbi su ga nazvali Novi Sad. Povezan je i tradicijom koju neguje, vrednostima za koje se zalaže, kulturom koju gaji u svakom domenu svog delovanja. Ova mesna industrija je postala mnogo više od toga, ona je pokretač mnogih humanitarnih akcija, nagrađivanja pojedinaca u samoj kompaniji i van nje, neko ko se zalaže za toleranciju i pravednost u domenu društvenih aktivnosti.

Vodeći se ovim principima, kompanija Neoplanta je odlučila da se javno raspiše nagradni konkurs za izradu kreativnog rešenja – logotipa, koji će predstavljati njen novi vizuelni identitet. Tako će šansu, da daju svoju originalnu ideju i osvoje 3.000 evra, imati dizajneri ne samo iz Novog Sada, već iz cele Srbije, ne samo iz agencija, već i mladi, maštoviti kreativci na početku karijere, studenti, svi koji će razumeti vrednosti za koje se kompanija zalaže.

Neoplanta Foto: Promo

Nagradni konkurs, koji je otvoren od danas, organizuje se pod nazivom “ I nekad i sad – Neoplanta je Novi Sad ” i sprovodi se na sajtu Neoplante na ovom linku. Tu se nalaze sva pravila i smernice za izradu kreativnog rešenja – logotipa, a svoja vizuelna rešenja učesnici šalju na e-mail adresu organizatora sirokokonkurs@neoplanta.co.rs . Konkurs traje od 01.03. do 05.04.2021. godine, a nakon što stručni, tročlani žiri (predstavnici kompanije Neoplanta, grada Novog Sada i Fakulteta primenjenih umetnosti u Novom Sadu) odluči koji rad je pobedio, ime dobitnika će biti objavljeno 29.04.2021. godine na ovom linku.

Važno je da napomenemo da učesnik mora da bude punoletni pojedinac, ne grupa autora, koji može da učestvuje sa maksimum 3 kreativna rešenja. Prema tome, dragi kreativci, dobro proučite uslove konkursa, razmislite i napravite svoje pobedničko rešenje, jer vas samo mesec dana deli od moguće pobede. Srećno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. mart 2021 | 09:29

    Први назив Новог Сада је Рашки град, пошто су град основали Срби Рашчани. То никако није могао да буде званични назив па су смисл

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA