Roditelji uhapšenih mladića na KiM: Pustite ih iz zatvora, tuča vršnjaka nema veze sa politikom

- Nama je u interesu da se deca oslobode, jer su se dešavale mnogo gore stvari gde niko nije bio privođen - rekao je jedan od roditelja

Komentari

 • Marina

  Meni je žao te dece jer su izmanipulisana i iskorišćenja na najgori način.

 • CSU

  Jel se pobili oko igre klikerima,možda i Boga spomenuli ili naciju,to su najbitnije stvari.

 • Balkanski spijun

  Vi na Kosovu se niste udostojili i digli glas kad je ubijen Oliver Ivanovic i od tada bas volim kad vas kosovari matretiraju i kinje, a vasa "srpska lista" zajedno sa sestrinjskom strankom "progressiv party" cute i potpisuju dalju predaju ;) tako vam i treba !!! Da ja licno imam kucu na Kosovu prvi bi je prodao prvom albancu koji donese evre za inat vama prodanim dusama iz srpske liste!

 • Pih

  Neka odleže neko vreme za nauk koji nisu dobili od roditelja. Da je došlo do većeg zla, drugi bi bili krivi za te iste roditelje.

 • djordje anunaki

  Siptari izigravaju silu kao terijer kada je iza njega vucijak ali to nece biti zauvek, Amerima su Kinezi i Rusi sve blize po vojnoj snazi. Kina i Rusija polako obuzdavaju Ameriku i pitanje je dana kada ce je prestici a onda americki sateliti ce dobiti po usima. Kina i rusija kada slome Ameriku Evropa ce biti manja od makovog zrna.

 • Samo Svoj

  Kad djeca imaju ovakve roditelje ne treba biti iznenađen da su iza brave . Kako se da naslutiti svi su znali da se dogovara “ obična vršnjačka tuča “ i obavjestili policiju a roditelji nisu ništa učinili da to spreče . Još 90 dana da odleže moliću , ako može i roditelje isto .

  • tomas

   @Samo Svoj

   Dobro ste rekli, i roditelje u zatvor, da svojim junacima prave drustvo, pa valda ce neki izaci prevaspitani. Potrcko av Petkovic takodje , mozda posle zatvora shvati da je bio daleko nize rangiran od nevolje u kartelu.

 • Srpska posla

  Koji primitizam.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima