≫ 

Smenjuju se kiša i sunce, na planinama i sneg. Ipak, iskorisite toplo vreme, jer se Baba Marta vraća

Minimalna temperatura od -1 stepen na jugoistoku do 5 stepeni na severu i zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni

  • 0
Novi Sad, nevreme, kiša, pljusak Foto: Telegraf.rs

U Srbiji ujutro i pre podne oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom, a na istoku ponegde i sa ledenom kišom.

Samo će na krajnjem jugoistoku ostatai suvo. Sredinom dana očekuje se prestanak padavina i razvedravanje, pa se posle podne očekuje pretežno sunčano ili umereno oblačno, ali toplije vreme. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Minimalna temperatura od -1 stepen na jugoistoku do 5 stepeni na severu i zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu nakon oblačnog jutra sa kišom, tokom dana razvedravanje, pa se posle podne očekuje pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 13 stepeni.

U Srbiji sutra sunčano i relativno toplo. Pre podne na severu i zapadu Vojvodine, a posle podne i uveče širom severne, zapadne i centralne Srbije jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje jugoistočnog vetra na jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 12 stepeni na severu Vojvodine do 20 stepeni u zapadnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U ponedeljak oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Duvaće jak severozapadni vetar. Posle podne i uveče sa severa delimično razvedravanje. Maksimalna temperatura od 4 do 10 stepeni.

Sredinom sledeće sedmice promenljivo oblačno i prohladno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 3 do 10 stepeni.

U Beogradu u nedelju sunčano i relativno toplo. Krajem dana jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje jugoistočnog vetra na jak severozapadni. Maksimalna temperatura do 17 stepeni.

U ponedeljak oblačno i osetno hladnije sa kišom. Duvaće jak severozapadni vetar. Krajem dana delimično razvedravanje. Maksimalna temperatura do 6 stepeni. Sredinom sledeće sedmice promenljivo oblačno i prohladno, povremeno sa kišom. Maksimalna temperatura od 7 do 9 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA