Branislav se vratio kući: Porodica tragala za njim, a on išao do manastira

Njegov sin Sibin potvrdio je da se Branislav vratio i zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi

  • 2
Branislav Jovanović nestao, Niška Banja Foto: Privatna arhiva

Branislav Jovanović (72) iz Niške Banje za kojim se tragalo od juče, kada je  napustio porodični dom u Niškoj Banji, vratio se danas kući. Ovu vest potvrdio je njegov sin Sibin koji je zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi.

- Danas je došao kući, kazao je da je otišao u neki manastir gde je prenoćio, pa da je zatim nastavio na pijacu. Mnogo smo bili zabrinuti jer nikakvu informaciju o njemu nismo imali od juče, kada je otišao i ostavio poruku koju smo zatekli na vratima. Niko ga nije prepoznao jer je sve vreme nosio hiruršku masku zbog epidemije, pa nismo imali nikakvih dojava. Hvala svima, naša porodica je veoma srećna što se sve završilo najbolje što je moglo - kazao je Branislavov sin.

Podsetimo, starac je otišao od kuće juče između 13.30 i 14 sati nakon što je ostavio poruku u kojoj je napisao : "Čuvajte mi koze, ja idem na oporavak u banju!" Porodica je strahovala s obzirom na to da je kod sebe imao malu sumu novca, a sa sobom nije poneo nikakav prtljag, te da je sa ukućanim bio u skladnim odnosima pa je njegov nestanak prijavila policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI-1

    16. mart 2021 | 15:18

    Deda je pametan i lepo napisao ali potomci ne mogu to da protumače,stvaraju mu neprilike.

  • ZVEZDA

    16. mart 2021 | 16:13

    Čika od 72 godine nije starac! To se piše za preko 90. Mnogo mi je drago što se vratio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA