Đorđe nakon susreta sa Vučićem: Sa svih strana imam pomoć, nadam se uspehu, na sudu konačna odluka

Kragujevčaninu Ðorđu Joksimoviću tri maloletne ćerke oduzete su 2015. godine

  • 14

Nakon posete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministarki za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariji Kisić Tepavčević obratio se i Đorđe Joksimović.

- Imao sam lep prijem kod predsednika i ministarke, lep razgovor što se tiče mog problema. Nadam se da ćemo u procesu suđenja dalje lepo sarađivati i da ćemo doći do konačnog cilja da meni deca budu vraćena - kazao je Joksimović za Tanjug.

Istakao je da su predsednik i ministarka maksimalno upućeni u njegov slučaj.

Ja sam svoje gledište iskazao i nadam se dobrom uspehu - rekao je otac.

Napomenuo je da se nada da će biti bolje.

- Došao sam do maksimuma kome se treba obratiti, prevashodno do predsednika. Ja se nadam da će institucije odraditi svoj posao kako treba. Ministarka ima sve informacije. Sa svih strana imam ponude i pomoć. Meni do povratka dece ništa nije potrebno, niti sam se kome obratio za pomoć.

Ono što su tražili, sve sam ispunio. Nadam se da će na sudu biti konačna odluka koja će doneti pravo rešenje, vraćanje dece u svoju porodicu. Da li će to biti na prvom, drugom ili trećem ročištu - dodao je Joksimović.

Njega je jutros primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon sastanka predsednik je na Instagramu objavio da se sastao sa Joksimovićem.

- Đorđe ima tri ćerke i već godinama se bori za roditeljstvo. Saslušao sam ga i zamolio da poštuje institucije Srbije uveren da će te institucije uvek na najbolji način zaštititi prava i potrebe dece. Verujem u pravdu i uveren sam da će biti srećne. Za Srbiju ne postoji ništa važnije od njene dece i njihove budućnosti - napisao je Vučić.

Kragujevčaninu Ðorđu Joksimoviću tri maloletne ćerke oduzete su 2015. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E pa tako

    18. mart 2021 | 15:19

    Ovde nešto "škripi"...da li je do oca ili do institucija, socijalnog....ne bih da nagadjam. Žao mi čoveka ali interes dece je na prvom mestu. Ako je čovek zdrav fizički i mentalno i ispunjava uslove, vratite mu ćerke pobogu!!!

  • ZVEZDA

    18. mart 2021 | 14:58

    Pa on ne reče dal će čoveku da vrate decu??!!

  • Никола

    18. mart 2021 | 16:13

    Jbs ti takvu instituciju gde moraš peske 3 puta da ideš za Bg i posle pet,6 ili koliko već godina ,opet ti ne vrate decu!!I zemlju gde ,dok ne odeš direktno kod predsednika ,ništa nisi uradio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA