Mladi partijali u Petnici: Pronašli štek kraj jezera, komšije ćutale, ali policija ih je pronašla

Policajci saznali da se već drugi vikend za redom u vikendici u Petnici, u neposrednoj blizini tamošnjeg jezera, skupljaju tinejdžeri

  • 1
žurka Foto: Unsplash

Policija i komunalna milicija prekinule su sinoć okupljanje 15-ak mlađih osoba u vikendici u Petnici, a još jedna "korona žurka" okončala je krivičnim prijavama za organizatore i prekršajnim kaznama za učesnike koji nisu nosili maske.

Još jedno "razbijanje" skupa koji je upriličen suprotno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, realizovano je u zajedničkoj akciji valjevske policije i komunalne milicije.

Ovog puta, kako se saznaje, "korona žurku" nije prijavio niko od komšija, već su policajci saznali da se već drugi vikend za redom u vikendici u Petnici, u neposrednoj blizini tamošnjeg jezera, skupljaju tinejdžeri, piše "Blic".

Sinoć je tako u tom objektu zatečeno njih 15-ak, organizatori okupljanja su "zaradili" krivične prijave zbog kršenja Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, a ostali prekršajne kazne zbog nenošenja maski i nepoštovanja ostalih epidemioloških mera.

Video: Beograđani luduju na Adi: Niko masku nema, opleli i kolce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    28. mart 2021 | 13:44

    Zato mi partijamo svaki vikend,ne nosimo telefone,skupljamo se I po 70 na vikendicama,I sutra dan izbacujemo slike,ne mozete nam nista ni policija,ni komunalna,mozete samo da budete zavidni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA