"Ima slobodnih kreveta u Batajnici? To je samo trenutak, neki su preminuli, neki su na hemodijalizi"

Direktorka bolnice Tatjana Adžić Vukičević istakla da se boji italijanskog scenaria

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • slađa

    02. april 2021 | 23:14

    Virus je pušten da divlja. Preko 144 000 stranih turista je bez ikakvog nadzora posetilo Srbiju samo u februaru 2021. godine. Sa preko 400 000 noćenja. Klubovi rade neometano čitave jeseni i zime. Ski centri takođe. 20583 građana je preminulo u januaru i februaru 2021 godine u Srbiji. Vakcinalni turizam cveta i to masovno i to sa preprodajom vakcina i lažnim potvrdama. Prvo, doktorka, lekari da traže tačne podatke od onih koji ih lažiraju, a dozvolili su masovnu cirkulaciju što ljudi, što virusa. Prvo vi lekari da priznate da su neki među vama davali lažne potvrde o uzroku smrti, a tek o aplikaciji covid 19 koja je frizirana, do neprepoznatljivosti. Pa zar vi verujete da je tokom čitave pandemije preminulo 5 i po hiljada ljudi od covida 19 u Srbiji. Pristupite svi portalu REpubličkog zavoda za statistiku Srbije, pa ćete razumeti otkud ova nacionalna javno zdravstvena katastrofa. Jer Srbija nema Krizni štab, već biznis štab. Vas ova vlada i vaše kolege drže kao taoce više od godinu dana u skafanderima. Dok oni šetkaju po televizijama. Što se tromboza tiče, one su razlog zašto svako pre imunizacije prvo treba da uradi laboratorijsku analizu, pa tek ako su parametri dobri da primi vakcinu. Rusi su jedini objavili tačne podatke o zaražavanju nakon dve doze vakcine.Niko drugi to nije učinio, a tačan podatak je Zakon kada je ova pandemija u pitanju. Jer svako individualno razvija imuni odgovor. Nema kolektivnog imuniteta zato što tako populisti tvrde. Ovo je proces. I mere su zakon

  • Crni

    02. april 2021 | 21:19

    Na jednoj strani doktorica preti italijanskim scenariom, na drugoj strani popustaju se mere, otvaraju se baste i kafici...u mom kraju se to zove....lud zbunjenog.....zar ne?

  • Relja

    02. april 2021 | 21:08

    Dobro,jeste losa situacija.Ali ovo sirenje panike ne sme proci nekaznjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA