Bahaćenje kod Pazara: Vozio više od 300 km/h kroz krivine, snimao telefonom, drugi bežali od njega

Ovaj vozač ne samo da je vozio gotovo tri puta brže nego što je propisano, već samim tim što uz to za volanom koristi mobillni telefon može da ugrozi svoj, ali i živote drugih

  • 9
bahata vožnja, Novi Pazar Foto: Printscreen Instagram/pungas_novipazar

Uprkos stalnom pooštravanju kazni za nesavesne vozače, trend bahate vožnje i divljanja na putevima i dalje se nastavlja.

Tako je na Instragram stranici postavljen video na kom se vidi da vozač "mercedesa" na auto-putu punom krivina, negde u okolini Novog Pazara, do te mere ne spušta nogu sa gasa, da je automobil u jednom momentu dostigao brzinu od 305 kilometara na sat. Naravno, ceo proces vožnje snimio je mobilnim telefonom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели pungas_novipazar (@pungas_novipazar)

Na video snimku se vidi i da vozač, ukoliko se ispred njega u levoj traci nalazi vozilo, nema nameru da smanji brzinu, već ostali učesnici u saobraćaju moraju da se sklanjaju u drugu traku kako bi mogao da prođe.

Ovaj vozač ne samo da je vozio gotovo tri puta brže nego što je propisano, već samim tim što uz to za volanom koristi mobillni telefon može da ugrozi svoj, ali i živote drugih, a sve zbog tridesetak sekundi zabave kako bi se pohvalio na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    5. april 2021 | 12:08

    Ne postoji autoput kod Novog Pazara, najblizi je ne 150km

  • ???

    5. april 2021 | 12:00

    Ako je ovo 300 na sat, ovi u desnoj voze bar 250...

  • ime

    5. april 2021 | 12:01

    Put je prazan, niko nije bezao od njega, nije vozio kroz novi pazar vec na autoputu. Ne vidim da je ikoga ugrozio zaista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA