≫ 

Jedini put kad je porodilja (26) videla sina: Probudila se iz anestezije, umrla nakon nekoliko dana

Kovid 19 je učinio da D. T. (26) iza sebe ostavi tek rođenu bebu i ćerku od dve i po godine

  • 15
Trudnica, trudna žena, korona virus Foto: Pixabay

Porodilja D. T. (26), koja je u nedelju preminula od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", uspela je da vidi svoju bebu pre nego što ju je srce izdalo.

Ona je bila hospitalizovana u ovu ustanovu zbog zaraze korona virusom. U jednom momentu situacija se toliko iskomplikovala da je osoblje ove ustanove rešilo da je prevremeno porodi carskim rezom što je i učinjeno.

- Rodila je sina. Beba je negativna na kovid. I super je. Žena je, nažalost, uprkos svim naporima lekara preminula. Njeno srce nije izdržalo - kaže izvor Telegrafa.rs iz ove zdravstvene ustanove.

Kaže da je D. T. ovo drugo dete. Kod kuće ima ćerkicu od dve i po godine.

Sudbina je htela da oboje ostanu bez majke. 

- Uspela je da vidi bebu. Nakon porođaja se probudila iz anestezije, videla je tada dete, i nakon par dana preminula. To je bio jedini put da je videla bebu. Ali, bar jeste - ispričao je naš sagovornik.

Za život u ovoj ustanovi bori se i porodilja J. A. (33). Ona je takođe na respiratoru, a zbog posledica opasnih po život, porođena je prošle nedelje carskim rezom u osmom mesecu trudnoće. Ona je za sada dobro, rodila je ćerku, koja je takođe, negativna na kovid 19.

Video: Poslednji pozdrav Đorđu Balaševiću iz kovid bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    7. april 2021 | 16:20

    Andjele cuvaj tvoju decicu sa neba.Tuga i zalost velika.Saucesce porodici.

  • Gaga

    7. april 2021 | 15:43

    Strasno .

  • Krivina

    7. april 2021 | 16:43

    Ove zene su imale preklampsiju ili eklampsiju, zato se iskomplikovalo!!!! Kad ce Srbija da obrati paznju na ovako opanu bolest koja pogadja samo trudnice!!! Sram vas bilo! Edukujte se. Pratite svaku trudnocu od pocetka i radite testove koji ce ukazati da trudnica ima jedno ova dva! Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA